KAJ JE PONOČI SANJAL POSLANEC GORENAK? Zapis o klečanju Bratuškove, Erjavca in Jelinčiča, ki je nato izginil (FOTO)

Slovenija

Poslanec SDS Vinko Gorenak je na Twitterju zapisal svoje sanje. Bojda se mu je sanjalo, kako je prišel na sedež svoje stranke v Ljubljani in tam našel Karla Erjavca, Zmaga Jelinčiča in Alenko Bratušek, ki so klečali med čakanjem na predsednika stranke Janeza Janšo.

Vinko Gorenak

Kot je na Twitterju zapisal Gorenak, je sanjal, da je prišel na Trstenjakovo 8, kjer ima sedež SDS in v predprostoru zagledal Erjavca, Jelinčiča in Bratuškovo, ki so klečali na zrnih koruze. Janševo tajnico je vprašal, kaj je to, ona pa je odgovorila, da čakajo na sprejem pri Janši. Nato naj bi ji Gorenak rekel, naj počakajo, ker ima on prednost. Zapis je nato izbrisal.

Gorenak je zapis objavil preden je v javnost prišla novica, da je Bratuškova kot predsednica stranke SAB k oblikovanju nove vlade povabila vse parlamentarne stranke, z izjemo SDS.

 

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
goldhorn |  04 .02. 2020 ob  08: 35
Gorenak ni več poslanec, je že skoraj dve leti v penziji.
kokodek |  03 .02. 2020 ob  20: 12
jaz sem v sanjah videl gorenaka in člane sds, ko se klanjajo pred janšo, ki maha s partijsko knjižico
Monteverdi |  03 .02. 2020 ob  19: 35
Gorenak, žalostne sanje, žalostnega doktorja ....bljak
vseved |  03 .02. 2020 ob  16: 05
11
ČE PRIDE JANŠA NA OBLAST, BOMO PREJ KOT V LETU DNI KMALU VSI KLEČALI NA KORUZNIH ZRNIH Z KRIŽEM V ROKI!!!! ČAKA NAS USODA MAĐARSKE , KJER ORBAN POSPEŠENO PRIVATIZIRA VSE KAR SE DA IN ZATO NE IZBIRA NE SREDSTEV NE NAČINA!