ZUCCHERO CELEBRATION BAND V IGRALNICI GRAND CASINÒ LIPICA: Veliki koncert bo spremljalo tudi finalno žrebanje!

Slovenija

V soboto, 29. februarja, bo Kras zaživel z imenitno tribute skupino, ki bo velike uspešnice priznanega italijanskega pevca Zucchero Fornaciari strastno predstavila na odru igralnice Grand Casinò Lipica.

Grand Casinò Lipica, ki je konec novembra 2019 beležil 30. jubilej obstoja, za svoje goste redno prireja tematske večere z glasbo v živo, različnimi pogostitvami, bogatimi žrebanji in pestrim zabavnim programom. Tokrat pa na svojem odru gosti večji koncert v rock slogu s pevcem Goranom Griffom, ki se z dušo, srcem, glasom in podobo na odru prelevi v italijanskega Zucchera. Veliki koncert bo spremljalo tudi finalno žrebanje nagradne igre '123 Zmagaj' za 3.000 € ob 24. uri, pri žrebanju pa bodo sodelovali tudi tisti, ki bodo prvič v igralnico vstopili 29. februarja.

Popolnoma prenovljena igralnica ima na voljo 360 igralnih mest, 4 elektronske rulete in 18 igralnih miz ter vsak dan prireja igro Bingo s progresivnim nagradnim skladom 50.000 € ob 19.30 ter 22.30.

Poleg široke ponudbe zabavnega programa in iger ima igralnica na voljo tudi dve novi restavraciji. V VIP Privée restavraciji lahko okusite prefinjene jedi v à la carte ponudbi, v Grand Buffet restavraciji pa imate na voljo bife ponudbo dnevno sveže pripravljenih dobrot.

V srcu Krasa, ob znamenitem konjeniškem parku Kobilarna Lipica, leži Grand Casinò Lipica, odprta 24 ur na dan. Izkoristite vikend in se 29. februarja zabavajte pozno v noč v najlepšem casinoju daleč naokoli ob velikem koncertu skupine Zucchero Celebration Band!