KOPRČANKA S PETJEM OPOMINJA NA LEPOTE NAŠE OBALE: Moja Primorska je dobila nov videospot (VIDEO)

Koper

Sara Petešić z umetniškim imenom Saraya je 26-letno dekle, ki prihaja iz Kopra. Nedavno je naredila 'remake' svoje pesmi, ki jo je prepevala kot majhna in nosi naslov Moja Primorska, ter zanjo posnela videospot. V času epidemije covida-19 je bila pevka precej aktivna na spletu, trenutno pa se pripravlja na svoj prvi nastop v živo. Ta bo 20. maja v Mladinskem centru na Markovcu, kjer bo pela kot predskupina Žige Rustja.

Sara je začela peti že pri štirih letih. Prvi nastop je imela pri petih letih, ko se je predstavila na odprtju Društva za cerebralno paralizo Sonček v Kopru. Nato je nekaj let intenzivno nastopala po lokalnih prireditvah v slovenski istri, predstavila pa se je tudi na festivalu Fens, kjer je nastopila trikrat, na Pikinem festivalu v Velenju ter v Ljubljani.

Že kot majhna je posnela svoj prvi video. V najstniških letih je nastopanje postavila na stranski tir, vseeno pa je začela sodelovati z Akademskim pevskim zborom Koper, kjer je bila do nedavnega zelo aktivna. S pesmijo Moja Primorska želi Saraya ljudi spomniti na lepoto naše obale ter jih povabiti, da jo obiščejo v čim večjem številu. Zanjo je posnela tudi videospot.

V petek, 20. maja, bo Koprčanka nastopila kot predskupina na koncertu Žige Rustja na Markovcu

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija