MAMICA Z DENARNO NAGRADO SPODBUJA K ISKANJU DOMNEVNO UGRABJENIH OTROK: Oče iz pripora s povsem drugačno zgodbo (FOTO)

Slovenija

Pred približno mesecem dni smo poročali o žalostnem primeru dveh otrok, ki sta pogrešana že od 5. decembra lani. Mamica jih že ves ta čas obupano išče, vse glasnejše pa so navedbe, da ju je odpeljal njun oče in da ju skriva pri babici. Po vsem tem času očitno neuspešnega iskanja, se je mati odločila ponuditi denarno nagrado za tistega, ki bo povedal, kje točno se otroka nahajata.

Amaya in Amir

Družbena omrežja je že pred dobrim mesecem dni preplavila novica o pogrešani 3-letni Amayi in 5-letnemu Amirju. Otroka naj bi nekdanji partnerici odvzel njun oče, kot je bilo nazadnje znano, naj bi bila v Sloveniji, skrivala naj bi ju njuna babica po očetovi strani.

"Amir in Amaya sta še vedno pogrešana. V primeru, da ju vidite, takoj pokličite 113, brez obotavljanja," je navedeno na Facebook strani, kjer mati prosi za pomoč. "Pokličite tudi v primeru, če niste povsem prepričani, če sta to onadva. Policija preverja vsako informacijo, ki bi lahko pripeljala do otrok," je zapisano. 

Otroka z mamico Dijano Hisenaj.

Mati ponuja tudi denarno nagrado

"Sporočam vam, da razpisujem denarno nagrado v vrednosti 5000 evrov za osebo, ki bo povedala, kje se nahajata Amir in Amaya," je zapisano na Facebook strani Najdimo pogrešana otroka - Amir Ali in Amaya Ayra.

"Nagrada ne velja za namige, kot je, kje so bili nazadnje videni, tudi ne za domneve, kje bi lahko bili, seveda pa so te informacije dobrodošle. Išče se namreč točno lokacijo," so še navedli.

Poleg tega pa mati ponuja tudi denarno nagrado v višini 10.000 evrov za osebo, ki otroka skriva, v primeru da ju preda.

Pred dnevi se je na družbenih omrežjih pojavila tudi fotografija osebe, pri kateri naj bi otroka v tem času bila.

Objavil/a Dijana Hisenaj dne Sobota, 17. april 2021

Otroka sta bila v resnici ugrabljena očetu?

A na družbenih omrežjih kroži še druga, popolnoma nasprotna zgodba, ki naj bi jo posredno iz pripora delil oče omenjenih otrok.

V Facebook skupini Zaščitimo "pogrešana otroka" - AMIR & AMAYA se vrstijo objave očeta, ki skuša tudi s slikovnim materialom prikazati drugo plat. Zatrjuje namreč, da otroci ob prevzemih od matere niso bili v ustreznem stanju, navaja pa tudi, da sta bila otroka ugrabljena njemu in ne obratno.

Jaz sem oče ki pravijo da sem ugrabil svoja 2 malčka... naj vam povem da otroci živijo v švici v rejniški družini... na...

Objavil/a Zaščitimo "pogrešana otroka" - AMIR & AMAYA dne Četrtek, 15. april 2021

Kot je razvidno iz opisov ob fotografijah se oče sprašuje, zakaj je bilo potrebno njegovemu sinu izpuliti osem zob naenkrat. Navedel je tudi, da naj bi na "njegovi princeski" ugašali cigarete. "Slovenija, kje si? Boš vrnila te otroke nazaj v trpinčenje?" še sprašuje.

Pod komentarji so se že oglasili znanci mamice otrok, ki njegove navedbe zanikajo, pozornost pa skušajo preusmeriti na Facebook stran mamice, kjer naproša za pomoč pri iskanju otrok, objavlja pa tudi protiargumente navedb očeta

AMIROVI ZOBJE PRED OPERACIJO‼️‼️‼️

KER VAS VELIKO VEČINO ZANIMAJO INFORMACIJE V VEZI OTROK, VAM BOMO JAVNO OBJVLJALI INFORMACIJE, DA NEBO ŠE NAPREJ PRIHAJALO DO DVOMOV O ZDRAVSTVENEM STANJA OTROK‼️SLIKE AMIROVIH ZOB PRED OPRED OPERACIJO IN V KOMENTARJU PO OPERACIJI. IZ SLIK IN POSNETKOV JE RAZVIDNO ZAKAJ JE BIL NUJEN POSEG ZOB ????‍♀️

Objavil/a Najdimo pogrešana otroka - Amir Ali in Amaya Ayra dne Nedelja, 18. april 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  19 .04. 2021 ob  18: 01
Otrokom bo mogu psihoterapevt v odrasli dobi razlozit da bit porocen ni nujno slabo in da se ne dogajajo samo tragedije med partnerjema v zakonu
Ištrijan |  19 .04. 2021 ob  11: 17
Dva nova otroka z uničenim življenjem in po vsej verjetnosti s trajnimi duševnimi/osebnostnimi motnjami. Zaradi nedoraslih in nezrelih staršev, ki svoje težave rešujejeo na hrbtih otrok - največjih žrtvah te zgodbe. In kriva je seveda tudi država, ki ni sposbna tovrstne primere ustrezno urediti in jih obravnavati. Na tem področju je država še vedno v kameni dobi!! Medtem ko se čaka, da država pripleza iz jame pa se nepopravljivo uničuje življenja številnih otrok!