MOK ODDAJA V NAJEM DVE LOKACIJI ZA GOSTINSKI LOKAL: Pogoj je, da postavite okrepčevalnico na kolesih

Koper

Koprska občina je objavila javni razpis za oddajo javne površine za opravljanje gostinske dejavnosti ob obmorskem parku Žusterna. Na razpisu sta dve lokaciji za postavitev food trucka ali gostinske prikolice.

Gre za uporabo javne površine na dveh lokacijah med ustjem Badaševice in Žusterno, na delu parcele s številko 6515/2, k.o. 2606 Semedela. Obe lokaciji ob obmorskem parku sta veliki do 100 kvadratnih metrov in namenjeni postavitvi mobilne okrepčevalnice na kolesih s pripadajočo gostinsko teraso. Lokaciji se oddajata v najem za obdobje od 15. maja do 31. oktobra 2024. Izklicna cena uporabe javne površine je 2700 evrov brez davka mesečno za posamezno lokacijo. Cena vključuje občinsko takso.

Pogoji

Ponudniki morajo imeti ustrezne, vsaj enoletne izkušnje z gostinsko dejavnostjo, prav tako ne smejo imeti neporavnanih finančnih obveznosti do Mestne občine Koper (MOK). Na občini svetujejo, da si interesenti lokacijo ogledajo, tako bodo seznanjeni z vsemi lastnostmi in okoliščinami nepremičnine, razpoložljivimi elektroenergetskimi in komunalnimi priključki ter ostalimi informacijami za pripravo ponudbe. Ogled bo možen v četrtek, 21. marca in v torek, 26. marca, ob 9.00.

Ponudbo je potrebno oddati osebno ali po pošti najpozneje do ponedeljka, 8. aprila, do 12.00 na naslov Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper. Vplačati morajo tudi varščino.

Odpiranje ponudb bo javno, potekalo bo v ponedeljek, 8. aprila, ob 14.00 v sejni sebi MOK, na Verdijevi 10. Izbran bo ponudnik, ki bo izpolnjeval vse pogoje in bo dosegel najvišje število točk. Izbrala ga bo komisija.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija