NA AC PRI DEKANIH PRISTAL BOČNO: Voznik izstopil tik preden je spet 'počilo', trije potniki poškodovani

Kronika

Danes ponoči ob 0.14 je na avtocesti pri Dekanih osebni avtomobil trčil v varnostno ograjo. Zatem je voznik drugega osebnega avtomobila trčil v stoječi avto. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je 36-letnik trčil, zatem ga je odbilo na levi prometni pas, kjer je nevozno vozilo obstalo bočno na vozišču. Voznik je izstopil iz vozila za odbojno ograjo. V tem trenutku je iz smeri Kozine pripeljal 20-letni voznik in s prednjim delom trčil v bok stoječega avtomobila. V tem vozilu so bili trije potniki, vsi so lažje poškodovani. 36-letniku je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,42 mg/l alkohola, izdali so mu plačilni nalog zaradi napačne strani vožnje in vožnje pod vplivom alkohola.

Fotografija je simbolična.

Včeraj ob 8.40 je na avtocesti pri Ravbarkomandi osebni avtomobil obstal na cesti. Policisti so ugotovili, da je 26-letni voznik trčil v ograjo na desni strani, nakar ga je odbilo na levo stran, kjer je trčil v betonsko ograjo, ki ločuje prometne pasove. Po trku je obstal med voznim in prehitevalnim pasom. Ker ni vozil po sredini prometnega pasu, so mu izdali plačilni nalog. Promet je bi sproščen ob 9.52.

V Jagodju so ob 1.10 ustavili 59-letno voznico osebnega avtomobila, kateri je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,64 mg/l alkohola. Sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija