NA DOLINSKI V KOPRU TRČILA TRI VOZILA: Dva voznika s kraja odpeljala, tretji je poklical policiste

Koper

Včeraj ob 15.20 se je na Dolinski v Kopru zgodila prometna nesreča s pobegom. Policisti so ugotovili, da je 89-letni voznik zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred seboj, ki ga je vozil 59-letnik. Tega je zatem odbilo še v vozilo 48-letnika, ki je poklical policijo, saj sta prva dva kraj zapustila. Policisti so ju izsledili in pri 59-letniku ugotovili, da nima veljavnega vozniškega izpita. Obema je bil izdan plačilni nalog za različne prekrške.

V Bertokih je ob 17.50 voznik zapeljal s ceste v jarek. Policisti so 74-letnemu vozniku odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da ga je možakar imel malce pod kapo, saj je "napihal" 0,78 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

V Kopru je 82-letni voznik sedel za volan brez veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo so mu policisti zasegli. Obdolžilni predlog sledi.

Ob 1. uri so pri Kopru ustavili 27-letnika, pri katerem je bil hitri test za droge pozitiven na kokainUro zatem so ustavili še 24-letnika, pri katerem je bil hitri test prav tako pozitiven na kokain. Oba sta si prislužila obdolžilni predlog.

V Kopru je nekdo vlomil v klet in ukradel orodje.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 43 nujnih  primerih in na številko 113 prejeli skupno 114 klicev. Obravnavali so deset prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda pa je bila ena intervencija. V zadnjih 24ih urah so na območju Policijske uprave Koper obravnavali devet nezakonitih prehodov državne meje.Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija