NA KRASU TRČILA DVA MOTORISTA: Prednost je izsilila Italijanka (FOTO)

Kronika

Včeraj ob 11.20 so bili koprski policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je pripetila pri bencinskem servisu v Brestovici pri Komnu. Trčila sta dva voznika motorjev. Policisti so ugotovili, da je nesrečo povzročila 56-letna Italijanka, ki se je z motorjem vključevala v promet in pri tem izsilila prednost 60-letnemu Italijanu, ki se je s 26-letno sopotnico, prav tako italijansko državljanko, peljal iz smeri mejnega prehoda Klariči proti Brestovici. V nesreči so bili vsi trije udeleženci lažje poškodovani. Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog.

Prometna nesreča dveh voznikov motorjev včeraj v Brestovici pri Komnu. Foto: PGD Komen

Sinoči ob 21.40 je prišlo do prometne nesreče v Izoli, kjer se je 45-letni Koprčan peljal z električnim kolesom in zaradi neprilagojene hitrosti trčil v kovinsko verigo ter padel. Pri padcu se je lažje poškodoval, preizkus alkoholiziranosti pa mu je pokazal 1,25 mg/l alkohola. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Včeraj ob 16.10 so policisti ustavili 33-letno državljanko Srbije, ki je vozila avtomobil znamke BMW coupe in se mimo stacionarnega radarja v Senožečah, kjer velja omejitev 130 km/h, peljala 185 km/h. Policisti so ji izrekli globo, ki jo je plačala na kraju. Ob 11.30 so ustavili 27-letnega voznika, ki se je v Senožečah, pri omejitvi 130 km/h, peljal 182 km/h. Tudi njemu so izdali plačilni nalog.

Na Parenzani so včeraj policisti obravnavali nesrečo 48-letnega kolesarja iz Postojne, ki je padel in se pri tem lažje poškodoval. Izkazalo se je, da je kolesaril vinjen, alkotest je pokazal 0,65 mg/l alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog.

V soboto nekaj minut po 21.00 je prišlo do prometne nesreče v Luciji. V nesreči je bil udeležen 61-letni Hrvat, ki je z motorjem na delu vozišča, kjer sta smerni vozišči fizično ločeni z montažnim vodilnim robnikom, zapeljal levo na ta robnik in padel. Alkotest je pokazal 0,74 mg/l akohola. Čaka ga obdolžilni predlog.

V petek so policisti na mejnem prehodu Dragonja preverili 32-letnega voznika avtomobila, državljana Severne Makedonije, ki ima urejeno bivališče v Sežani. Vozil je v času veljavnega ukrepa odvzema vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, čaka ga obdolžilni predlog.

V petek ob 7.20 so policisti ustavili 23-letnega Romuna, ki je vozil avtomobil znamke BMW 5. Radar v Senožečah mu je izmeril hitrost 187 km/h. Izrekli so mu globo, ki jo je plačal takoj.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija