NORČEVANJE IZ PRINCA HARRYJA: Šala o njegovem 'korenjaku' dvignila nemalo prahu (VIDEO)

Svet

Prince Harry je med drugim znan po svoji prisotnosti v medijih in humanitarnih dejavnostih. Poleg tega je bil član britanske vojske in je služil v Afganistanu, kar je povečalo njegovo popularnost. V zadnjem času pa je veliko pozornosti medijev pritegnila njegova knjiga z naslovom 'Rezerva', v kateri se je razpisal tudi o ozeblini penisa. Voditelj podelitve grammyjev se ni mogel upreti skušnjavi in se je pošalil o 'zamrznjenem korenjaku', kar je dvignilo nemalo prahu.

Trevor Noah (na levi), princ Harry (na desni)

Harryja in njegove žene Meghan Markle sicer ni bilo na prireditvi. Od izida spominov in po turneji, na kateri je Harry predstavljal svoje delo, se namreč držita nekoliko bolj v ozadju. Se pa o knjigi in o vsem, kar piše v njej, veliko govori, kar je dokazal tudi voditelj prireditve Trevor Noah. Na odru je pozdravil Jamesa Cordena, katerega naloga je bila podeliti eno od nagrad.

Takole ga je napovedal voditelj: "James Corden, dobitnik 12-ih emmyjev in gostitelj v pogovorni oddaji The Late Late Show, je tudi živ dokaz, da se človek lahko iz Londona preseli v Los Angeles, ne da bi vsem govoril o zamrznjenem penisu," poroča Hello Magazine.

Gledalci so se o šali hitro razpisali na družabnih omrežjih: "Stavim, da Harry tega ni pričakoval," se je šalil en od komentatorjev, drugi je pripisal: "Za vraga, Harry nima ravno dobrega tedna," tretji pa dodal: "Harry je samega sebe spremenil v material za komedije." So tudi odzivi, katerih avtorji so prepričani, da je princ vse skupaj vzel kot šalo: "Stavim, da se je on temu nasmejal. Harry ima dober smisel za humor," je denimo zapisal en od njegovih zagovornikov.

Harry je s svojo knjigo spominov požel veliko pozornosti. V njej se je razpisal tudi o ozeblini penisa, ki jo je utrpel marca 2011 med odpravo na severni pol. Ozebline so poleg intimnega organa, ki do poroke princa Williama in Kate Middleton aprila istega leta še ni povsem okreval, prizadele tudi njegova lica in ušesa. A če so težave na obrazu izginile hitro, je okrevanje spodaj trajalo dlje, piše v knjigi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija