NOVA STRATEGIJA RAZVOJA: Javnomnenjska raziskava med člani, uporabniki in neuporabniki koprske knjižnice

Koper

Razvoj informacijske in komunikacijske tehnologije ima izjemen vpliv na življenjski slog ljudi in tudi na vedenje uporabnikov knjižnice. Akademsko okolje doživlja spremembe, raziskovalni in izobraževalni proces se večinoma selita na splet. Soočajo se tudi z vse večjimi okoljskimi in družbenimi spremembami. Vse te spremenjene okoliščine knjižnico spodbujajo k premisleku o njihovem nadaljnjem delovanju in postavljanju strateških ciljev.

Z anonimno spletno anketo si v koprski knjižnici prizadevajo pridobiti mnenje čim širšega kroga prebivalcev glede izzivov, priložnosti in razvojnih ciljev koprske ustanove. Vaš prispevek je pomemben, zato vas vljudno prosijo, da izpolnite anketo, kar vam bo vzelo približno 7 minut. Vaše odgovore bodo skrbno analizirali in smiselno upoštevali. Anketa bo na voljo do 2. oktobra.

Hkrati potekajo tudi delavnice s fokusnimi skupinami, po analizi rezultatov ankete in fokusnih skupin pa načrtujejo dodelavo osnutka s strateško skupino. Proces je odprt in participativen, zato računajo na aktivno udeležbo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija