NOVI DETAJLI KRVAVEGA ZLOČINA PRI SOSEDIH: Mater naj bi zlorabljala in pokončala dva sinova

Kronika

Zaradi umora 56-letnice v Šarengradu so pridržali dva moška, ​​stara 27 in 34 let, sinova umorjene ženske. Po krutem uboju sta sinova žrtve sicer pobegnila s kraja dogodka. Policisti so našli tudi predmete, povezane s kaznivim dejanjem. Državno pravobranilstvo je objavilo grozljive podrobnosti.

"Obstaja utemeljen sum, da sta osumljenca 29. aprila 2021 okoli 18.30 v Šarengradu skupaj in po predhodnem dogovoru čakala mater, ki sta jo predhodno zlorabljala, na dvorišču družinske hiše. Ko je stopila na dvorišče, sta ji zadala več udarcev v glavo in telo,"  je sporočilo županijsko državno odvetništvo v Vukovarju. "Mati je kmalu zatem umrla zaradi poškodb glave." 

Preiskovalni sodnik je sprejel predlog Državnega odvetništva Republike Hrvaške (DORH), da se bratoma zaradi vpliva na priče in nevarnosti ponovitve podobnega dejanja izreče preiskovalni pripor

Po neuradnih informacijah je 27-letnik po krvavem zločinu pobegnil s kraja dogodka in s pajserjem v roki tekal po ulici ter kričal. Policija ga je aretirala v baru v sosednji vasi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija