NOVI PROSTORI UPRAVE ZA POMORSTVO: Na selitev na Kopališko nabrežje bo treba še počakati (FOTO)

Koper

Uprava za pomorstvo je v petek s prodajalcem, Marino Koper, opravila primopredajo novih poslovnih prostorov na Kopališkem nabrežju. V novih prostorih, ki se razprostirajo na 1300 kvadratnih metrih površine, bodo uredili sodoben center za nadzor pomorskega prometa, ob novih prostorih pa je zagotovljen tudi prostor za pregled čolnov.

Novi prostori Uprave za pomorstvo na Kopališkem nabrežju

Nove prostore bodo najprej ustrezno opremili, nato pa bo sledila selitev na novo lokacijo, so zapisali na spletni strani uprave za pomorstvo. Investicija v nove prostore je bila vredna okoli štiri milijone evrov. Sama selitev osebja na novo lokacijo bo sicer postopna in bo potekala čez celo leto, je že pred časom za STA povedal direktor uprave Jadran Klinec.

Jadran Klinec

Prevzem dolgo pričakovanega objekta prihaja ravno v dneh, ko se v Sloveniji z obeležitvijo dneva pomorstva spominjamo sprejema resolucije o pomorski usmeritvi Slovenije 7. marca 1991. Praznik bodo v četrtek obeležili z več prireditvami, osrednja slovesnost pa bo v portoroškem Avditoriju, kjer bo slavnostna govornica ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija