NOVO DELOVNO MESTO V KOPRU: Pridružite se FIPOS-u!

Koper

V Kopru se je odprla priložnost za izkušene knjigovodje. V podjetju Fipos, računovodske storitve in svetovanje d.o.o., ki se nahaja na Pristaniški ulici 8, vas vabijo, da se pridružite dinamični ekipi in soustvarjate uspešno zgodbo v računovodstvu. Vstopite v svet odgovornih nalog, strokovnega razvoja in sodelovanja z vrhunskimi strokovnjaki, kjer boste lahko uresničili svoj polni potencial. Preberite več o prostem delovnem mestu in zakorakajte v prihodnost polno novih izzivov!

Delo, ki ga ponujajo, je raznoliko in dinamično, saj vključuje urejanje poslovne dokumentacije z evidentiranjem stroškovnih mest in virov financiranja. Vaša ključna naloga bo priprava dokumentacije za knjiženje poslovnih dogodkov v glavno knjigo ter natančno kontiranje vseh poslovnih transakcij. Sodelovali boste z vrhunsko ekipo in skrbeli za vodenje saldakontov ter nudili pomoč pri obračunu plač in pogodbenih del. Poleg tega boste odgovorni za druge pomembne računovodske naloge.

Za delovno mesto knjigovodje/knjigovodkinje v javnem sektorju pričakujejo višješolsko (prejšnja) ali višjo strokovno izobrazbo ekonomske smeri. Od kandidatov/kandidatk zahtevajo tudi vsaj tri leta delovnih izkušenj na področju knjigovodstva. Delovno razmerje je začasno, saj je zaposlitev predvidena za obdobje petih let od 1. oktobra dalje. Delovnik je dopoldanski, zagotavljajo pa vam stimulativen delovni okvir, kjer boste imeli priložnost za osebni in strokovni razvoj.

Za uspešno opravljanje dela je zaželeno dobro znanje angleškega in italijanskega jezika. Prav tako pričakujejo osnovno računalniško znanje za delo s urejevalniki besedil, preglednicami, bazami podatkov, poznavanje računalniških omrežij in operacijskih sistemov.

Pri Fipos-u boste postali del uigrane ekipe, ki si prizadeva za kakovostno opravljanje računovodskih storitev in svetovanja.

Rok za prijavo je 30. avgust. Za vsa dodatna vprašanja ali informacije o delovnem mestu se obrnite na Marijo Funčič, ki je dosegljiva na telefonski številki 041 756 511 ali e-naslovu marija@fipos.si.

Ne odlašajte, priložnost za razvoj in rast je tukaj! Prijavite se še danes in postanite del Fipos-ove odlične ekipe!