NOVOGORIČANKO OKRONALI ZA MISS EARTH SLOVENIJE: Moniki Čavlović so se uresničile dolgoletne sanje (FOTO)

Slovenija

Pretekli vikend je bil za Moniko Čavlović iz Nove Gorice prelomen trenutek, ko so se uresničile njene dolgoletne otroške sanje - postala je Miss Earth Slovenije 2023. Poleg prestižnega naslova je ta izkušnja prinesla tudi večjo samozavest in trdno prepričanje, da bo odlično zastopala Slovenijo na svetovnem izboru, ki bo potekal decembra v Vietnamu.

 

Poleg Monike Čavlović so bile nagrajene tudi druge tekmovalke. Klavdija Golija iz Domžal se je okronala kot prva spremljevalka oziroma Miss Earth-Air, Tinkara Vengust iz Šempetra v Savinjski dolini pa je postala Miss Earth-Water oziroma druga spremljevalka. Naziv Miss Earth-Fire oziroma tretja spremljevalka pa je pripadel Inti Kovačić iz Ljubljane. Anja Šlibar iz Dola pri Ljubljani pa je prejela lento Miss Progress za največji napredek glede zunanjega videza in osebnostne rasti. V super finale se je uvrstila tudi Ana Matić s Ptuja.

Zaključno prireditev so s svojimi glasbenimi nastopi popestrili hrvaški pevec Martin Žunec ter slovenski pevci Manca Špik, Tilen Lotrič in Buryana, ki je sama tudi pretekla zmagovalka omenjenega lepotnega tekmovanja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija