PARNI VALJAK V NOVO AVANTURO: Legendarnega Akija Rahimovskega je zamenjal Igor Drvenkar (FOTO, VIDEO)

Svet

Novi pevec hrvaške zasedbe Parni valjak je Igor Drvenkar, je sporočila skupina. Drvenkar je zamenjal Akija Rahimovskega, ki je umrl januarja lani pri 66 letih. Parni valjak je z Drvenkarjem že posnel novo pesem z naslovom Moja glava, moja pravila.

"Razblinili smo svoje dileme in nadaljujemo dalje, ker brez igranja ne vidimo smisla. Moja glava, moja pravila je naša nova pesem, ki je nastala pred nekaj meseci. Iskala je svoj glas in v kadru se je pojavil Igor Drvenkar," je v četrtek sporočila skupina na družbenem omrežju Facebook.

Pesem je že mogoče slišati na radijskih postajah in pretočnih platformah, videospot pa je na ogled na kanalu skupine na Youtubu.

Člani zasedbe so na Facebooku dodali, da bo Aki Rahimovski vedno v duhu z njimi, v Igorju pa so prepoznali izjemnega človeka, s katerim se odpravljajo v novo avanturo.

Da bi Rahimovskega lahko zamenjal Drvenkar, so hrvaški mediji pisali že minuli mesec. Ustanovitelj Parnega valjaka Husein Hasanefendić Hus njihovih ugibanj takrat ni hotel potrditi, dejal je le, da bodo vse podrobnosti z občinstvom delili sredi marca.

Igor Drvenkar

Drvenkarja hrvaška javnost sicer najbolje pozna po nastopih v oddaji hrvaške nacionalne televizije HRT A strana. Pel je tudi v več skupinah in muzikalih.

Skupina Parni valjak je v svoji skoraj 40-letni karieri izdala 16 studijskih albumov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija