PIKANTNE IZPOVEDI O PIJANIH SPOLNIH PODVIGIH: "Čutim se preganjanega, seksal sem na pokopališču"

Trendi

Od ženske, ki je spala s poročenim najboljšim prijateljem, do para, ki je seksal na pokopališču. Uporabniki aplikacije Whisper (slovensko Šepet) razkrivajo svoje najbolj pijane seks avanture. Gre za obliko družbenega omrežja, ki omogoča anonimno objavljanje in deljenje fotografij ter videoposnetkov. Na ta način se ljudem ni treba bati, da bi prizadeli prijatelje ali škodili svoji karieri. V nadaljevanju sledi le nekaj izmed mnogih zapisov na Whisperju, ki uporabnike spodbuja k anonimnemu deljenju skrivnosti in govoric.

Ena oseba je sporočila, da je pijana seksala z mlajšim moškim in trdila, da je bil v postelji veliko boljši od starejših oziroma zrelejših moških, s katerimi je spala do zdaj.

Mnogi so "naklani do konca" prvič seksali z istospolnimi osebami, predvsem z najboljšimi prijatelji, nato pa vztrajali, da jim ta izkušnja ni pomenila prav nič.

Ena ženska je delila zgodbo o svojem divjem potovanju po Evropi. V Nemčiji se je razšla s fantom, se izgubila v Italiji in v Franciji "nalita" končala v postelji z neznancem.

Ženska iz Michigana je v pijanem stanju seksala z najboljšim prijateljem, ki je poročen. Povedala je, da je bil to najboljši seks v njenem življenju. Omenjeni prijatelj ni spal z ženo, odkar je pred dvema letoma dobil hčer.

Moškega iz Pretorie je skrbelo, da bi lahko izgubil dekle, potem ko je pijan seksal z najboljšo prijateljico iz otroštva. Oseba iz Kolorada pa je prisegla, da se po seksu z najboljšim prijateljem nikoli več ne bo dotaknila vodke.

Nekdo, ki je spal s kolegom, s katerim se štirikrat na teden vidi v službi, je že naslednji dan obžaloval, ko se je spomnil, da je ponoči pobruhal svojo sobo.

Dokaz, kako se sovraštvo zlahka spremeni v strast, sta pijana človeka, ki sta bila do trenutka seksa v zelo slabem odnosu, potem pa se nista mogla nasititi drug drugega. Na koncu sta še dodala, da je šlo za izjemno izkušnjo.

Precej bizarno izkušnjo je opisal moški iz New Jerseyja, ki je povedal, da se počuti preganjanega in upa, da ni razjezil duhov, saj je neke noči v baru srečal dekle in nato pijan seksal z njo na pokopališču, piše na portalu Daily Mail.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
forešter4 |  17 .01. 2022 ob  08: 50
dejte regional temu praviste novinarstvo?
vaša kvaliteta prispevkov je zelo padla, kaj zaposlujete študente da vam pišejo prispevke ?
Piero Panin |  16 .01. 2022 ob  23: 58
Ou moski,google je naredil raziskavo fantazij ki jih imajo zenske med temi so bli kirurg,vampir in vovkodlak...
Ok samo ne stoj jemat suvenirjev z sabo,malo skery,kaj ves o posmrtnem zivljenju morda se mu je dvignu