POGREŠANEGA MOŠKEGA Z OBALE NAŠLI MRTVEGA: Truplo je ležalo v strugi potoka

Kronika

Včeraj zvečer so idrijske policiste obvestili, da je pogrešan 42-letni moški z Obale. Takoj je stekla iskalna akcija, ki se je nadaljevala tudi danes, ko so v strugi potoka našli truplo. Potrdili so, da gre za pogrešanega.

Slika je simbolična. 

Včeraj ob 21.40 so idrijske policiste obvestili, da je pogrešan 42-letni moški z Obale. Takoj po prijavi so začeli izvajati aktivnosti za izsleditev pogrešanega na območju Idrije in okolice, vendar ga kljub iskanju niso našli. Danes zjutraj je ponovno stekla iskalna akcija za pogrešanim. Idrijskim policistom so se pri iskanju pogrešanega pridružili tudi pripadniki gorske reševalne službe Tolmin - z območja Idrije in Cerknega, več vodnikov z reševalnimi psi za iskanje pogrešanih oseb in gasilci PGD Idrija.

Okoli 12. ure so v strugi potoka v Idriji, blizu ene od stanovanjskih hiš v Gradnikovi ulici, našli moškega, ki ni kazal znakov življenja. Zdravnik je na kraju lahko le potrdil njegovo smrt in odredil sanitarno obdukcijo, v identifikacijskem postopku pa so ugotovili, da gre za pogrešanega 42-letnika. Na truplu niso ugotovili znakov nasilja, so še zapisali na PU Nova Gorica. Glede najdbe trupla je policija obvestila tudi pristojne pravosodne organe.

Deli novico: