POSMEHOVANJE GOLI SOPROGI: Zaradi 'trebuha' je njeno telo označil za smešno

Trendi

28-letnica se bori s slabo samopodobo od trenutka, ko je pred tremi leti rodila otroka. Ko jo je mož po parih letih videl golo (ob svetlobi), se ji je posmehoval, kar jo je močno prizadelo.

Na Redditu je delila svojo izkušnjo: "Moj mož me že več let ni videl popolnoma gole. Ne pretiravam in ne šalim se. Vedno sem bila zelo negotova glede videza svojega trebuha. Sem majhna in imam kratek trup, zato vedno izgleda, kot da imam 'trebuh' (tudi ko sem tehtala manj kot 52 kilogramov). Še vedno se spominjam, kako mi je nekdanji fant rekel, da se mi nabira maščoba in da 'dobivam trebuh' (imela sem 45 kilogramov). Če se ozrem nazaj, ne morem verjeti, da sem nekoč mislila, da je karkoli nad 52 kilogramov že debelost."

Ženska pravi, da redno nosi majico, ko sta intimna in vedno prosi, da se ugasnejo luči. A nedavno, ko je ravno prišla iz kadi, je mož vstopil v kopalnico, saj je pozabila zakleniti vrata. Povedala je: "Mož je vstopil in se začel smejati. Pogledala sem ga in takoj se je začel opravičevati. Kričala sem, naj gre ven. Kasneje tistega večera je poskusil govoriti z menoj in dejal, da se ne bi smel smejati, vendar me že nekaj časa ni videl gole, zato je bil vesel. Nato je priznal, da zaradi 'trebuha' izgledam smešno."

"Zelo sem prizadeta. Želim si, da bi telo popravila pri plastičnem kirurgu. Sovražim svoje telo. Tehtam 73 kilogramov."

Ena izmed uporabnic je v komentarju zapisala: "Moj mož je ljubil in občudoval moje telo pri vseh velikostih skozi leta in tudi po rojstvu otrok. To ni normalno in mi je žal." Drug uporabnik je dodal: "Tvoj mož je kreten. Dobro ve, kako se počutiš, pa je vseeno reagiral tako, kot je." Tretji uporabnik pa je zapisal: "Smeh je morda bil impulziven, vendar pa je dejstvo, da je potem tvoje telo označil za smešno, resnično grozno."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija