POLICIJA NAŠLA MODRE SUPERGE: Kaj se je dogajalo ključnih 17 ur, od izginotja do prijave, da ga pogrešajo? (VIDEO)

Kronika

V Srbiji še vedno poteka iskanje pogrešanega 27-letnega Mateja Periša iz Splita, ki je v noči na 31. december, ob 1.20, zapustil svojo družbo v klubu Gotik, s seboj pa ni vzel niti jakne, kar po mnenju nekaterih nakazuje, da se je nameraval vrniti v lokal.

"V petek so me poklicali policisti, želeli so vedeti, ali je imel Matej bele ali modre superge. Imel je bele, ki so imele ob strani moder napis. Posredoval sem jim fotografijo, saj imam sam enake. Po tem so me spraševali, ker so našli modre superge," je za srbski portal Kurir povedal Matejev oče Nenad Periš.

Kot je še dejal oče, policistov ne sprašuje po podrobnostih, zato jih tudi ni vprašala, kjer so našli modre superge, kot tudi ne, kjer so našli vezalko s superge. "Kar se tiče cigaretnega ogorka, rečem lahko le, da Matej ni bil kadilec," je dejal Periš za Jutarnji list.

Matej je parkiral svojega audija A4 v bližini stanovanja v Zagrebu, kjer sicer živi, preden so najeli kombi in se namenili v Beograd.

Po odhodu iz kluba Gotik ga je nazadnje posnela kamera restavracije Sava Nova na sprehajališču ob Savi, pa še to deloma, ker je sicer namenjena nadzoru na terasi. Kot poročajo srbski in hrvaški mediji, ostaja misterij dolg 17 ur, od 1.20 ko je Matej zapustil lokal, pa do trenutka, ko so njegovi prijatelji na silvestrovo ob 18.00 prijavili, da ga pogrešajo.

Do takrat je Mateja večkrat klical na mobilni telefon njegov oče, na dan izginotja si je z njim izmenjal devet sporočil.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  09 .01. 2022 ob  13: 01
Nobeden ga ni lovil po ulici tece celo nazaj od kod je prisu ce bi blo med tednom bi reku da je sel na joging..
Ne stojte mladina pretiravat na zurkah