POSLASTICA ZA LJUBITELJE POPA: Madonna bo 40-letnico glasbene kariere obeležila s svetovno turnejo

Svet

Po številnih ugibanjih na družbenih omrežjih je pop zvezdnica Madonna v torek napovedala svetovno turnejo, s katero bo obeležila svojo 40-letno kariero, poročajo tuji mediji. Turneja, ki bo zajela 35 mest, se bo začela 15. julija v kanadskem Vancouvru.

Kraljica popa je na družbenih omrežjih delila petminutni videoposnetek, v katerem so sodelovali zvezdniki, kot so Jack Black, Dido, Meg Stalter in Judd Apatow, ki je poustvaril prizor iz pevkinega dokumentarca Truth or Dare iz leta 1991. Na posnetku Amy Schumer izzove z grammyjem nagrajeno glasbenico, naj izvede "svetovno turnejo in zapoje svoje največje uspešnice". 64-letna Madonna izziv sprejme.

Madonna has just announced ‘The Celebration Tour’: 4 decades of music and her greatest hits!! ⭐ Watch the tour announcement video: https://youtu.be/FBUpN99s1Hg ⭐ Full tour itinerary and ticket info: https://bit.ly/TheCelebrationTour #madonnacelebrationtour

Objavil/a Madonna dne Torek, 17. januar 2023

"Veselim se, da bom raziskala čim več pesmi v upanju, da bom svojim oboževalcem pripravila koncert, ki so ga čakali," je po pisanju nemške tiskovne agencije dpa sporočila najbolj prodajana glasbena izvajalka vseh časov.

V sklopu turneje se bo pevka po Vancouvru ustavila v več mestih v Severni Ameriki, Veliki Britaniji in Evropi, med drugim v Barceloni, Parizu in Stockholmu.

The Celebration Tour se bo predvidoma zaključila 1. decembra v Amsterdamu. Navdušence bo popeljala na "umetniško potovanje s kraljico popa skozi štiri desetletja in se poklonila mestu New York, kjer se je začela njena glasbena kariera", piše v sporočilu za javnost.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
čipollino |  19 .01. 2023 ob  08: 46
Ob pogledu na naslovno fotografijo bi človek težko govoril o poslastici...