PREBUDI SVOJ SEKSAPIL: Na te načine boš še bolj zapeljiva

Trendi

Vedno so obstajajo merila, kaj pomeni zapeljivo in lepo, ki so družbeno pogojena in se skozi obdobja spreminjajo. Temu bi lahko rekli zunanja merila, ki pa jim zadosti zelo malo ljudi. Seksapil pa nikakor ni odvisen le od zunanjega videza, ampak predvsem od vaše samozavesti in od tega, kako seksi se počutite v svoji koži. Slavna italijanska igralka Sophia Loren je takole razložila, kaj je seksapil: "Seksapil je sestavljen iz polovice tega, kar imaš in polovice tega, kar ljudje mislijo, da imaš." Predstavljamo pet načinov, kako lahko postanete še bolj seksi.

Pokažite samozavest

Da bi se počutile kar se da seksi in to izražale tudi navzven, je potrebno začeti pri sami osnovi, to je spodnjem perilu. Če se boste same sebi zdele čutne in zapeljive, bo to vplivalo tudi na to, kako vas vidijo drugi. Izberite perilo, v katerem se počutite udobno in hkrati seksi. Naj bo to rdeča čipka ali rožast bombaž, ni toliko pomembno, kakšen stil izberete, kot to da se v njem počutite 100 odstotno samozavestno.

Nadišavite se

Ker dišave povečujejo moški spolni magnetizem, je izbor pravega vonja vaše dodatno orožje. Parfum naj bo preprost, nežen in seksi. Uporabite le kanček dišave, ki bo poudarila vaš naravni vonj – feromone. Izberite subtilne arome, ki jih moški zlahka prepoznajo, na primer vanilijo, vrtnico, pomarančo ali sivko. Namesto parfuma lahko uporabite tudi odišavljeno mleko za telo, tako bo odišavljen vsak košček vašega telesa.

Nosite prosojna oblačila

Čipka in prosojni materiali nedvomno burijo moško domišljijo, zato jo poskusite vključiti v svojo garderobo. Izberite obleko s čipkastimi rokavi, top s prosojnim detajlom, ki ravno prav odkriva ali krilo s čipkastim zaključkom. Tudi če je tega zapeljivega materiala le za vzorček, ni dvoma, da bo njegov pogled pristal ravno tam. Čipka pa ima magičen efekt tudi za vas, saj se boste v njej počutile izredno ženstveno in zapeljivo.

Bodite avanturistične

Vpišite se na tečaj slikanja, latinskih plesov ali izkoristite ugodno ponudbo in odpotujte v tujo deželo. Občutite nove užitke, bodite spontane in nedvomno boste ponosne nase ter zadovoljne, za moške pa zapeljive in zanimive.

Nadenite si rdečo

Moški imajo svoje preference tudi, ko gre za detajle. Ko se naslednjič naročite na manikuro, upoštevajte, da se moškim zelo seksi zdijo naravne oblike nohtov, med odtenki pa jih izjemno privlači češnjevo rdeča. Takoj za njo sta prosojna roza in preprost prozoren lak. Kljub vsem trendom in nešteto možnih barv je vašim oboževalcem najverjetneje še vedno najbolj všeč naraven videz.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  20 .06. 2021 ob  20: 02
In ce kasneje partner misli samo na sex,jebat ga na to karto ste igrale