PREJ SE JE STRADALA, ZDAJ ZAUŽIJE 2800 KALORIJ DNEVNO: "Počutim se bolj samozavestno, čeprav počnem ravno nasprotno kot do sedaj" (FOTO)

Trendi

23-letna diplomirana psihologinja Amelia Goldsmith je imela težave s hranjenjem že od otroštva, zato je bila do nedavnega nezdravo shujšana. Šele ko je povečala vnos kalorij, se je njeno telo začelo spreminjati na bolje in danes je srečna.

Odkar se je vpisala na tečaj plesa, je bila na nastopih pod nenehnim pritiskom in nenehno je omejevala zaužite kalorije, saj je stremela k temu, da bi bila čim bolj vitka.

Postala je že tako suha, da je tako učiteljico plesa kot mamo že močno skrbelo za njeno zdravje.

Amelia je postopoma začela povečevati vnos kalorij. Danes zaužije približno 2800 kalorij na dan.

"Zdaj se počutim bolj samozavestno v svojem telesu in noro je, da mi je to uspelo tako, da sem naredila ravno nasprotno od vsega, kar sem počela do zdaj. Večji vnos zaužitih kalorij je tisto, kar mi je pomagalo," pove Amelie.

Amelia zdaj trenira trikrat na teden po eno uro, pri čemer se osredotoča na trening s težo. Povprečno naredi 10 do 15 ponovitev vsake vaje z lažjo obremenitvijo ali tri do pet ponovitev vsake vaje s težjo obremenitvijo. Večinoma izvaja vaje za dvig in okrepitev zadnjice. Poleg tega se poslužuje tudi kardio vadbe.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija