PRIČA STRMOGLAVLJENJA "VESOLJSKEGA DRONA" V ZAGREBU: "Če bi zadel zgradbo, bi bile smrtne žrtve. Krater meri kar meter in pol"

Svet

Policija pregleduje območje v Zagrebu, kamor je včeraj zvečer padel neznani predmet, ki bi po prvih ocenah utegnil biti izvidniško brezpilotno letalo, ki je videti kot raketa. Eden od očividcev je ob tem za hrvaški RTL povedal, da samo krater meri en meter in pol, če bi zadel zgradbo, bi najverjetneje govorili o smrtnih žrtvah.

Trenutno policija opravlja preiskavo, s policijskimi trakovi je označila več območij, do katerih državljani ne morejo dostopati. Na kraju je ducat policistov z več vozili.

"Policija zaenkrat nima poročil o ranjenih na območju dogodka. Poškodovanih je bilo več parkiranih vozil," so sporočili s hrvaške policije in dodali, da trenutno ni razloga za razburjenje občanov.

"Veliko vozil je bilo poškodovanih, okna na njih so razbita, kot da bi se razbila po eksploziji. Beton je bil zdrobljen in to ne malo. Jaz pravim, da če bi padel na zgradbo, bi bile človeške žrtve," pa je povedal očividec.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija