PRIZNANJA NAJBOLJŠIM PODJETJEM PO REGIJAH: Tri nagrade so šle na Primorsko

Slovenija

Ob zaključku izbora Slovensko podjetje leta so včeraj razglasili zmagovalce oziroma najboljša slovenska podjetja. Izbor najboljših podjetij po posameznih regijah je po vsej Sloveniji potekal v organizaciji lokalnih medijev in partnerstvu s Prvo bonitetno agencijo Ebonitete.si.

Izbor je potekal na podlagi javno dostopnih podatkov o poslovni uspešnosti, ki jih je ocenila strokovna žirija, sestavljena iz predstavnikov Gospodarske zbornice Slovenije, analitika Prve bonitetne agencije Ebonitete.si ter predstavnikov uredništev medijev, so sporočili organizatorji.

V primorski regiji je med majhnimi in mikro podjetji slavilo podjetje Tesis. Med srednjimi podjetji je na vrh posegla družba Vitanest. Med veliki primorskimi podjetji pa slavilo podjetje Hidria. V Podravju je v prvi kategoriji zmagalo podjetje Bioles Horizont, drugi Systemair in v tretji Impol.

V Pomurju je med majhnimi podjetji slavilo podjetje Benko-tehna, med srednjimi so se na prvo mesto uvrstile Pomurske mlekarne, med velikimi pa družba GMT. V dolenjski regiji je v prvi kategoriji slavilo podjetje Oftalmo, v drugi podjetje Willy Stadler in v tretji družba Krka.

V osrednji Sloveniji je bilo med malimi najbolj uspešno podjetje Strenia, med srednjimi podjetje Endava in med velikimi družba Lek. Na Gorenjskem je v prvi kategoriji slavilo podjetje Vasco, v drugi podjetje Ngen in v tretji družba Sij Acroni.

V savinjsko-zasavski regiji je med majhnimi podjetji slavilo podjetje Marovt, med srednjimi podjetje Kronoterm in med velikimi družba Jagros oz. Trgovine Jager. Na Kroškem je v prvi kategoriji slavilo Lesarstvo Bricman, v drugi podjetje Labelprofi in v tretji podjetje Cablex M.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija