S KAMNOM IN STEKLENICO V ROKAH KRIČAL V ANKARANU: Je mislil, da se bo rešil kazni, če se samo obrne in odide?

Kronika

V Ankaranu je včeraj ob 10.00 s steklenico in kamnom v rokah vpil 29-letni moški. Med policijskim postopkom je prišla na kraj bivša partnerka, do katere se je nedostojno vedel, ukaza policistov, naj se umiri, pa tudi ni upošteval. Nato je kraj zapustil in se na ukaz policistov, naj počaka, ni odzval. Policista sta ga zato dohitela in mu odredila pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah posredovali v 78 primerih, na številko 113 so prejeli 220 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo, eno s hujšimi in štiri z lažji poškodbami. Zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in sedem tatvin, zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali v sedmih primerih. Nezakonitih prehodov državne meje je bilo 71.

V Ilirski Bistrici je domačin včeraj popoldne tekel, ko sta mu nasproti prišli ženski s psom. Pes je skočil proti njemu in ga ugriznil v podlaket. Lastnico čaka obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške.

Ob 14.48 se je v Kopru 41-letnik peljal s kolesom po Pristaniški, izgubil ravnotežje in padel. Pri tem si je zlomil ramo in golenico. Alkotest je pokazal 1,37 mg/l alkohola. Izdali so mu plačilni nalog.

Ob 18.55 se je v Kopru 58-letnik peljal z motornim kolesom, ko se je po ulici pripeljal 36-letnik z avtomobilom in mu izsilil prednost. Trčil je v motorista in odpeljal. Motorist in sopotnica sta padla in se pri tem lažje poškodovala. Policisti so 36-letnika izsledili in ugotovili, da nima vozniškega dovoljenja, hitri test pa je bil pozitiven na kokain. Čaka ga kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija