STE USTVARJALNI? ŠZK išče idejno zasnovo pokala za nagrado Športnik Kopra

Koper

Športna zveza Koper (ŠZK) je objavila natečaj za idejno zasnovo pokala oz. trofeje za nagrado, ki se podeljujejo najboljšim športnikom Kopra na vsakoletni prireditvi Športnik Kopra. V ŠZK pričakujejo, da bo pokal izražal abstraktni prikaz različnih športnih panog, ki se pojavljajo na olimpijskih igrah, toliko bolje, če so del športnih panog, po katerih je znan Koper.

Smernica za pričakovani izgled pokala.

Na natečaju lahko sodelujejo pravne in fizične osebe, starejše od 15 let. En prijavitelj lahko odda največ pet različnih prijav (vložene morajo biti ločeno). Sodelovati ne smejo funkcionarji ŠZK, zaposleni ŠZK, člani ocenjevalne komisije in njihovi ožji družinski člani.

Prijava naj vsebuje skico pokala oz. trofeje s sprednje in hrbtne strani v velikosti 30 do 35 cm, koncept idejne zasnove z razlago, navedbo materiala za izdelavo in podatke o avtorju (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefonsko številko, morebitne reference s področja natečaja).

Prijave bo ocenila tričlanska komisija, ki jo bo imenoval upravni odbor ŠZK. S točkami od 0 do 10 bodo ocenili izvirnost, s točkami od 0 do 20 povezanost s koprskim športom, s točkami od 0 do 20 povezanost s športno kulturo in zgodovino koprske občine. S točkami od 0 do 30 bodo ocenili kakovost, izvirnost, kreativnost in originalnost predlagane rešitve. Največje možno število prejetih točk je 100.

Izbrana bo idejna rešitev, ki bo prejela največ točk. Nagrada za izbrano idejno rešitev znaša 150 evrov bruto. ŠZK bo z izbranim avtorjem sklenil pogodbo o uporabi avtorskih pravic.

Idejne rešitve je potrebno oddati do vključno 31. maja do 12.00 po elektronski pošti na naslov info@szkoper.com s pripisom 'za Javni natečaj za idejno zasnovo pokala/trofeje Športnik Kopra'.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija