'SYMPHONIKA ON THE ROCK': Kdo je srečni izžrebanec, ki prejme brezplačni karti?

Koper

V koprsko Areno Bonifika prvič prihaja edinstven rock-simfonični šov, ki bo osupnil občinstvo vseh generacij. 'Symphonika on the Rock' se bo odvil v nedeljo, 19. maja 2024 ob 20.00. Oboževalci rock glasbe so imeli priložnost, da s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje pridobijo brezplačni vstopnici. Znano je, kdo prejme kar dve brezplačni karti!

Ta spektakularni dogodek združuje največje rock uspešnice v izvedbi simfoničnega orkestra, rock banda in vrhunskih vokalnih solistov. Od Queen, Rolling Stones, Pink Floyd, AC/DC, Scorpions, Guns N' Roses, Beatles pa vse do Metallice - vse te legendarne skupine bodo oživele na odru v čarobni izvedbi rock-simfoničnega šova.

'Symphonika on the Rock' povezuje rock s simfoničnim, prepleta klasično in sodobno glasbo ter združuje zvočno moč in čustveni naboj največjih rock klasik z veličastnim zvokom velikega orkestra.

Stari svetovni hiti, ki so še danes najbolj poslušani, bodo ponovno zaživeli v čudoviti interpretaciji, ki bo navdušila tako starejše kot mlajše generacije. Poslanstvo dogodka je ponuditi navdušujoč večer, ki bo občinstvo popeljal na potovanje skozi zgodovino rock glasbe.

Organizator dogodka, Koda Events, je razveselil rockerje s posebno nagradno igro. Z odgovorom na nagradno vprašanje so imeli možnost osvojiti brezplačni vstopnici za razburljivo glasbeno doživetje.

Kdo gre brezplačno na koncert?

Vsak, ki je želel sodelovati v nagradni igri, je moral v komentarju objave, ki jo je spletni portal Regional v zvezi z nagradno igro objavil 6. maja 2024 ob 18.00 na časovnici Facebook strani Regional, zapisati odgovor na vprašanje:

"KJE V KOPRU SE BO ODVIL ROCK-SIMFONIČNI ŠOV?"

Pravilen odgovor je lahko poslal tudi na email urednistvo@regional.si.

Naključni žreb je izbral zaporedno številko 145 ...

pod katero je bila napisana ... 

Vesna Turk! Izžrebanki iskreno čestitamo.


Rezervirajte vstopnice že danes in doživite prvovrstno kombinacijo klasičnih in sodobnih rock uspešnic v čudovitem Kopru.