TRI GLOBE NA KOPRSKEM FURSU ZARADI NENOŠENJA MASK? Nenapovedan nadzor iz Ljubljane

Koper

Pred dnevi smo prišli do informacije, da so inšpektorji Inšpektorata za javni sektor nenapovedano obiskali prostore koprske Finančne uprave RS in oglobili več tamkajšnjih uslužbencev. Informacijo so nam pri pristojnem organu potrdili.

Pri Ministrstvu za javno upravo so potrdili, da so inšpektorji Inšpektorata za javni sektor minulo sredo res opravili nenapovedan nadzor na sedežu Finančnega urada Koper in pri tem ugotovili tri kršitve. "Kršiteljem so bile izrečene sankcije," so navedli. Po naših informacijah naj bi jih oglobili, ker uslužbenci niso nosili mask.

Kot so še pojasnili na ministrstvu, opravljajo nadzor v vseh organih javnega sektorja in pri tem preverjajo tako zaposlene kot stranke v prostorih, ali nosijo zaščitne maske ter uporabljajo razkužila.

Nadzor izvajajo po vsej Sloveniji v okviru tedenskega plana dela.

ZAČENJA SE KURILNA SEZONA: Tukaj so razlogi za prehod na toplotno črpalko

Oskrba s toploto je v našem življenju zelo pomembna Ko vstopimo v hladno okolje, naše telo prerazporedi kri do trupa in tako ščiti ter ohranja toploto vitalnih organov. Hkrati telo omejuje pretok krvi v kožo, kar pomeni, da lahko dlje časa zadržimo več notranje toplote.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Posta |  10 .11. 2020 ob  16: 53
Privatnik če je pameten bo upošteval ukrepe, če jih pa ne pljuva v lastno skledo. Javni sektor pa boli briga, plačo dobijo ali delajo ali so na bolniški.
Posta |  10 .11. 2020 ob  16: 52
Pa še kam drugam v javno upravo naj gredo pogledat, ker tisti, ki delajo tam mislijo da so nedotakljivi.
td |  10 .11. 2020 ob  09: 32
@manofsteel, se strinjam, samo mi ni jasno, zakaj si poudaril javne uslužbence, ker privat je bistveno več goljufanja.
Ivan |  09 .11. 2020 ob  15: 02
19
Bombastično! Bodo sami sebi dali izvršbo ko ne bodo plačali.
ManofSteel |  09 .11. 2020 ob  14: 59
Pošteno! Takšni nadzori bi morali bit non stop pri vseh javnih uslužbencev, da se končno naredi red in že enkrat naj se neha z dvojnimi merili!! Sicer pa živimo v dopi tehnološkega "nadzora" in bi bil že skrajni čas, da se vse povprek snema in končno naredi red. Pa da vidimo kdo izigrava nedotakljivega...hahahaha
td |  09 .11. 2020 ob  14: 08
15
Če je to res, lahko proslavimo prvi nenapovedan inšpekcijski nadzor katerekoli vrste. Takšni bi morali biti vsi.