UDARIL 48-LETNIKA IN ZBEŽAL: Popivanje v Piranu se je končalo s policijo

Kronika

V Piranu je včeraj med popivanjem 42-letnik udaril 48-letnika in ga poškodoval, zatem pa zapustil kraj. Policisti bodo uvedli hitri postopek zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 150 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in eno tatvino, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v petih primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali tri nezakonite prehode državne meje.

Kraje in vlomi

V vasi Ivanji grad pri Sežani je nekdo vlomil v hišo. Storilec ni nič odnesel, saj v hiši ni bilo vrednejših predmetov.

V Boninih je nekdo vlomil v hišo. Ukradel je manjši sef z zlatnino.

Kršenje javnega reda in miru

Popoldan je v koprskem lokalu 47-letnik kričal in razgrajal ter se nedostojno vedel, ker mu natakarica ni hotela takoj postreči s pijačo. Uveden je hitri postopek.

Ilegalni prehodi mej

Po 23. uri so imeli policisti na Starodu v postopku voznico osebnega avtomobila Nissan Juke, italijanske registracije, 25-letno državljanko Bolivije, z urejenim statusom v Italiji. V vozilu so bile še 43-letna državljanka Italije ter državljanki Kube in Bolivije. Slednji ne izpolnjujeta pogojev za vstop v državo. Voznici je bilo odrejeno pridržanje, vsi postopki še potekajo.  

Na cestah

Policiste je danes ob 7.50 poklical voznik, ki je peljal za tovornim vozilom iz Nove vasi nad Dragonjo proti Sv. Petru. Prijavil je, da je tovorno vozilo pretežko za to cesto. Policisti so voznika tovornega vozila izsledili, cesta ima omejitev na 7.5t. Vozniku so izdali plačilni nalog, sledi še hitri postopek zoper podjetje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija