V OKOLICI ŽELEZNIŠKE POSTAJE ZAPIRAJO PARKIRIŠČA: Ljubljana se spreminja v gradbišče

Slovenija

Če se pogosto voziti v center Ljubljane, si boste morali poiskati novo rešitev za parkiranje. V centru Ljubljane, v bližini glavne železniške in avtobusne postaje, namreč kmalu ne bo več mogoče parkirati.

Številni vozniki, ki parkirajo na parkiriščih v okolici ljubljanske glavne železniške in avtobusne postaje, si bodo morali umisliti novo parkirno lokacijo. Zaradi gradnje Emonike in Potniškega centra Ljubljana se bo center Ljubljane spremenil v veliko gradbišče, upravljalci parkirišč bodo zato kmalu zaprli vsaj štiri velika in cenovno ugodna parkirišča, poroča N1.

Že zdaj je zaradi prestavitve kanalizacije in drugih pripravljalnih del zaprt del parkirišča ob Vilharjevi cesti, kar pomeni približno 70 parkirnih mest manj, kmalu pa bodo ukinili  celotno parkirišče, kjer je na voljo 250 parkirnih mest  Zaradi gradbenih del je zaprto območje parkirišča ob Tivolski cesti. Ukinili bodo tudi del parkirišča s kapaciteto 600 parkirnih mest na Masarykovi cesti. Kljub temu da v tem trenutku večina parkirnih mest še ostaja na voljo, se parkirna stiska med vozniki že pozna.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija