V PULJSKI ARENI TUDI SLOVITI ITALIJANSKI TENORIST: 30. avgusta bo proslavil tri desetletja glasbene kariere

Istra

Puljska Arena bo letos poleti gostila več zvenečih svetovnih glasbenih imen, med njimi bo tudi sloviti Tenorist Andrea Bocelli, ki bo z velikim koncertom obeležil 30 let svoje glasbene kariere.

Eden najbolj znanih svetovnih tenoristov, sloviti Andrea Bocelli, bo 30. avgusta s koncertom v puljski areni proslavil tri desetletja glasbene kariere, je poročal Glas Istre. Slavni tenorist in najbolj prodajani izvajalec klasične glasbe ne bo prvič nastopil v Pulju, saj je v nabito polnem puljskem amfiteatru nastopil že leta 2015.

Andrea Bocelli, ki je po vsem svetu priznan kot vodja italijanske vokalne tradicije, je bil rojen v italijanski regiji Toskana in je prodal več kot 90 milijonov plošč po vsem svetu. V preteklih letih je podrl vse rekorde glasbene industrije, nastopil na vseh pomembnih svetovnih odrih, požel občudovanje papežev, aristokracije, glasbenih in filmskih zvezd ter izdal 17 studijskih albumov.

Vstopnice za koncert maestra Andree Bocellija bodo šle v prodajo 14. februarja ob 11. uri preko sistema Eventim.hr in na fizičnih prodajnih mestih Eventima. Koncert bo imel tudi dobrodelno noto, saj bo šel en evro od vsake prodane vstopnice za podporo 'izobraževalnim projektom ABF' na Haitiju, v okviru katerih se ukvarjajo z opolnomočenjem otrok na najbolj ranljivih območjih te države in jim ponujajo priložnost, da izrazijo svoje pravi potencial.

Puljska Arena bo letošnje poletje gostila nekaj velikih glasbenih imen; potrjeni so koncerti Avril Lavigne, Dua Lipe, Simple Minds, Lennyja Kravitza, The Smiles in Duran Duran.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija