VRAČA SE FESTIVAL JEFF: Obljubljajo glasbene poslastice pri izolskem svetilniku in v koprskem mestnem jedru

Koper

Ljubitelji jazza, etna, funka in drugih sodobnih glasbenih zvrsti bodo spet prišli na svoj račun v starem mestnem jedru Kopra. Festival Jeff bo potekal od 10. do 15. septembra, v nekoliko drugačni časovni zasnovi kot je bila do sedaj. Poletni cikel koncertov se bo pretvoril v pravi festivalski format, ki bo zaključil poletno dogajanje.

Festival bo oživel vrtove Pokrajinskega muzeja Koper, vse dni pa bo prisoten tudi obfestivalski program, povezan z drugimi oblikami umetnosti. Šestnajsti festival zapovrstjo obljublja pestro domačo in mednarodno glasbeno zasedbo, kakršni publika v lokalnem okolju lahko prisluhne le redko.

Sicer se bo festival publiki predstavil že v prihodnjih dneh, ko bodo v sodelovanju z Radiem NOR v okviru filmskega festivala Kino Otok pri izolskem svetilniku pripravili glasbeni program 7. in 8. junija. Več informacij o nastopajočih in programu še ni znanih, kot obljublja Klub študentov občine Koper, jih bodo kmalu objavili na njihovih spletnih straneh in družbenih omrežjih.    

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija