Z OGLASOM ZA KOLO DO SOLZ NASMEJAL UPORABNIKE FACEBOOKA: "Moj brat se ni veliko vozil, ves čas je padal na glavo"

Svet

Na družabnem omrežju Facebook se najde marsikaj. V skupini za male oglase na območju Dubrovnika se je tako pred kratkim pojavila objava o prodaji kolesa, ki je pritegnila veliko pozornosti.

Moški se je odločil prodati kultno kolo Pony, njegov oglas pa je do solz nasmejal uporabnike Facebooka. Oglas in komentarje si lahko ogledate na tej povezavi. 

"Prodam bratovo kolo, originalni Pony Rog, ki mi ga ni pustil voziti, ko sem bil še majhen. Ni ga vozil veliko; ker je štorast, je s kolesa tudi venomer padal. A na srečo je vedno padel na glavo, tako da kolo ni poškodovano," je zapisal šaljivi prodajalec. Za kolo želi iztržiti 2000 kun (op.p.: cca. 270 evrov). "Cena je fiksna, ker mu bom vseeno dal nekaj od prodaje, vseeno je moj brat, pa tudi sam imam korist od tega," je dodal.

"Glede na ceno bi rekel, da si ti ta brat, ki je padal na glavo," "Prepolovite ceno, morda ga potem prodate," so se glasili eni izmed komentarjev v Facebook skupini, kjer se s postavljeno ceno nikakor ne strinjajo, sam oglas pa jih je do solz nasmejal, poroča Index.hr. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija