"ČASTIM 1/2 LITRA": ŠOUP vabi na krvodajalsko akcijo, za prvih 50 praktična darila

Koper

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) v okviru vseslovenske študentske krvodajalske akcije pod sloganom "Častim 1/2 litra!" vabi vse na krvodajalsko akcijo na Primorskem. Kri bo mogoče darovati torek, 24. oktobra, četrtek, 26. oktobra in petek, 27. oktobra od 7.30 do 11.00 na Centru za transfuzijsko dejavnost Izola. 

Za udeležbo se je potrebno preko telefona predhodno naročiti na odvzem krvi. Naročanje na odvzem: (05) 660 62 39.

Prvih 50 krvodajalcev bo prejelo praktično darilce"Vabimo vse študentke in študente in seveda brucke in bruce, da se nam pridružijo na krvodajalski akciji. To je edinstvena priložnost, da naredimo nekaj dobrega za tiste, ki bodo morda potrebovali našo pomoč ob nujni transfuziji. S krvodajalstvom lahko nekomu rešimo življenje," poudarjajo na ŠOUP-u. 

Krvodajalsko akcijo organizira Študentske organizacije Slovenije (ŠOS) skupaj s študentskimi organizacijami univerz (ŠOULJ, ŠOUM in ŠOUP), študentskih klubov, Zveze študentskih klubov Slovenije, Rdečim križem Slovenije in Zavodom RS za transfuzijsko medicino. Za dodatne informacije lahko pokličete neposredno na (05) 660 62 39 ali kontaktirate info@soup.si.

"Mi častimo, častiš tudi ti?" Projekt izvaja ŠOUP v okviru projekta PreProstoVoljni, ki ga sofinancira Mestna občina Koper.