DA SE POGOSTO 'PRIČKATA', JE LAHKO KRIV HOROSKOP: To so znamenja, ki se težko prenašajo

Trendi

Različni horoskopski znaki imajo različne značajske lastnosti, nekateri pa preprosto ne gredo skupaj. Ugotovite, kaj zodiak pravi o tem, komu se morate izogibati, ker bosta težko našla "skupni jezik".

1. Dvojčka na kvadrat 

Dvojčki v sebi nosijo dve osebnosti in nenehno hodijo po tanki črti med normalnostjo in norostjo. Ko sta skupaj dva dvojčka, obstajata dve možni situaciji. Lahko sta najboljša prijatelja ali najhujša sovražnika. Pri dvojčkih ni "zlate sredine".

2. Škorpijon in vodnar

Škorpijon v zodiaku v resnici nima prijateljev, in to zato, ker je pač takšen, kot je. Če pa imenujemo znamenje, ki ga škorpijon res komaj prenaša, je to vodnar. Težava je v tem, da je vodnar preveč sproščen, odprt in muhast, kar škorpijona spravlja ob živce. Nesporazumi med njima hitro prerastejo v vzajemno nestrpnost.

3. Tehtnica in oven

Tehtnica ima rada "glavo v oblakih" in v njenem svetu je vse lepo in v ravnovesju. Je znamenje, ki želi ohranjati mir, oven pa je trmast in mora imeti vedno prav. Čeprav sta pogosto sovražnika, se še vedno spoštujeta, ker se razumeta na način, ki ga druga znamenja ne morejo dojeti.

4. Lev in bik

Čeprav imata lev in bik dober odnos, ker se nasprotja privlačijo, bo njuno prijateljstvo vseeno nekoliko težje ohraniti. Pogum leva in trma bika nista dobra kombinacija, čeprav sta si hkrati zelo podobna in značajsko zelo različna.

5. Rak in ribi

Oba sta zelo občutljiva, zato bi mnogi takoj pomislili, da sta "ustvarjena drug za drugega". No, nista. Razlikujeta se po spopadanju s svojimi čustvi. Medtem ko rak pogoltne svoja čustva in jih zadrži globoko v sebi, ribe ni sram vsem pokazati, kako se v določenem trenutku počuti.

6. Oven in oven

Samo predstavljajte si situacijo, ko se dva ovna sporečeta. Obema je jasno, da noben ne bo popustil in priznal, da se moti, kar pa vodi v popolno katastrofo. Prepirata se lahko desetletja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija