DELOVNI DAN V NAJVERJETNEJE NAJNEVARNEJŠI SLUŽBI NA SVETU: Poglejte, kako herojsko odreagira voznik (FOTO, VIDEO)

Svet

Voznik in njegov kolega sta v varnostnem kombiju prevažala denar, ko so ju 22. aprila v Južni Afriki napadli roparji. Dramatičen video, objavljen na družbenih omrežjih, ki ga je posnela kamera v terenskem vozilu, prikazuje trenutek, ko so ju roparji zasuli s strelnimi kroglami.

Neprobojno okno ob vozniku je bilo zadeto v prvih minutah napada in slišijo se krogle, ki so trčile v pločevino oklepnega avtomobila. Na posnetku je mogoče slišati voznika, ki hitro diha, a med begom pred napadalci ostaja neverjetno miren in zbran. Naglo se obrne v desno in reče: "Streljal bo!" Nato je več krogel zadelo vozilo.

Voznik kolegu da mobilni telefon in reče, naj pokliče okrepitve. Toda sovoznik v očitnem šoku ne naredi ničesar. Nekaj ​​trenutkov kasneje voznik, domnevno upokojeni policist, ustavi vozilo, vzame puško od sovoznika in izstopi iz avtomobila, da se spopade z roparji.

Po poročanju portala SA Trucker je bil v napadu ubit eden od voznikov iz spremljevalnega vozila, policija pa je poročala, da so roparji pobegnili, ne da bi vzeli denar, vendar ni bil nihče aretiran.

Yusuf Abramjee, ki je posnetek objavil na Twitterju, je zapisal, da sta tako voznik kot sovoznik preživela napad

Na družbenih omrežjih so se po objavi posnetka vsuli komentarji pohval in občudovanja. "Hollywood nam prikazuje igralce, resnično življenje pa nam kaže junake," je zapisal en uporabnik Twitterja, drugi pa dodal: "Chuck Norris, James Bond, John Wick in Jason Bourne, vsi živijo v eni resnični osebi ... poklon!"

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Puter in marmelada |  03 .05. 2021 ob  13: 55
Ma so strenirani za take scenarije.Ruska vojska na vajah strelja vojaka v neprebojni jopic,zraven uses,mimo njega, morda v blindirano vozilo da vojak zgubi strah in ga ne zagrabi panika