DRAMA V SREDIŠČU KOPRA: Policija iskala oboroženega moškega, ki je oropal menjalnico (FOTO, VIDEO)

Kronika

Marsikdo se je včeraj proti večeru spraševal, kaj se dogaja, saj je nad Koper nekaj časa preletaval policijski helikopter, na cestah pa pa so policisti postavili blokade. Policisti so izvajali ukrepe za izsleditev storilca, ki je oropal menjalnico v središču mesta.

S Policijske uprave (PU) Koper so sporočili, da so bili včeraj, ob 18.15 obveščeni o ropu menjalnice s središču Kopra.

"Policisti in kriminalisti so na kraju opravili ogled, pri čemer je bilo ugotovljeno, da je neznani moški, z uporabo pištole prisilil tam zaposlenega, da mu izroči denar. Pri ropu nihče ni bil telesno poškodovan," so o okoliščinah ropa povedali na PU Koper.

Policija je takoj po dogodku, v ožji okolici kraja kaznivega dejanja izvajala ukrepe za izsleditev storilca, vendar le-ta še ni bil izsleden.

Po prvih informacijah naj bi v centru Kopra oropali menjalnico! Policisti so na ulicah.

Objavil/a Regional dne Petek, 21. junij 2024

Storitve kaznivega dejanja je osumljen moški, star približno 60 let, suh, oblečen v svetlo modro srajco z dolgimi rokavi, svetlo zelene kratke (kapri) hlače in bež baseball kapo brez napisov.

Na PU Koper naprošajo vse, ki bi imeli informacije o storilcu ali tem kaznivem dejanju, da le-to sporočijo na interventno številko policije 113 ali anonimno številko policije 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  22 .06. 2024 ob  16: 14
-9
Kokošinjac nisem zafrustriran penzjoner, ki vsak dan klati bedarijo, tako kot ti na tem portalu. Eni delamo, ustvarjamo v lastnem podjetju. Zaslužim v mesecu toliki kot ti dobiš penzije v desetih letih. Bwahaahahaha
nylarazgotra |  22 .06. 2024 ob  13: 50
Ne vidim pištole. Verjetno denarna stiska ker je tip lepo oblečen in starejši.
kokodek |  22 .06. 2024 ob  13: 11
-6
manof, že ki si vse natančno opissl, da nisi mogoče ti ropar, samo prašam
ManofSteel |  22 .06. 2024 ob  12: 38
10
Sodeč po slikah je razbrat, da so kamere za en šit!
Slednje, naj pogledajo posnetke za kak mesec nazaj...morda si jim bo posvetilo. Opazit je, da je vedel kje so kamere, zato je gledal v pravo smer, da se ga ne da videt v obraz.