GROZLJIV PRIZOR V MORJU: Našli utopljenega psa, privezanega na boje

Kronika

Na obali Malega Rata v Splitsko-dalmatinski županiji so tamkajšnji prebivalci našli mrtvega psa, ki je bil privezan na boje.

Fotografija je simbolična. 

Utopljenega zavezanega psa so našli v torek. Pasma ni potrjena, prav tako ni znan niti lastnik, so zapisali na družbenem omrežju Facebook na strani Dugi Rat - Croatia in dodali, da so psa našli v zelo slabem stanju.

Ta primer je povzročil šok in žalost v krajevni skupnosti, veliko njih pa je izrazilo zaskrbljenost zaradi tovrstnega mučenja živali.

Na obali Malog Rata u Splitsko-dalmatinskoj županiji pronađen je zavezan utopljen pas. Pas je pronađen u ponedjeljak ,...

Posted by Dugi Rat - Croatia on Utorak, 6. juni 2023.

"Ta primer nas opominja na pomen skrbi in odgovornosti do hišnih ljubljenčkov, zato pozivamo vse lastnike, naj bodo previdni in odgovorni do svojih hišnih ljubljenčkov ter vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o tem primeru, da se obrnejo na lokalno policijsko postajo," so še zapisali v objavi in dodali, da fotografije zaradi vznemirjujoče vsebine ne bodo objavili.

Kot še poročajo hrvaški mediji, je pes utonil. Primer je prijavil policiji v Omišu Azil Aurora. Za to, da izvejo ime storilca tega ostudnega kaznivega dejanja, ponujajo 500 evrov nagrade.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija