JENNIFER LOPEZ NA ZASEBNI ZABAVI V SRBIJI: Dvourno druženje za 200.000 evrov

Svet

Priljubljena pevka in igralka Jennifer Lopez se je odločila, da bo preživela nekaj časa v Srbiji, kjer se bo udeležila zasebne zabave na povabilo neimenovanega poslovneža. Po poročanju medijev naj bi bila ta skrivnostna zabava organizirana konec maja na neznani lokaciji. Za udeležbo na dogodku naj bi ji poslovnež plačal 200.000 evrov, kar kaže na to, da organizatorji niso varčevali pri pripravah.

Lopezova bo na zabavi preživela dve uri, med katerima se bo družila s slavljencem in njegovimi gosti. V ceno naj bi bili vključeni tudi prevoz in bivanje. Glede na to, da gre za zasebno zabavo, so pevkini agenti postavili nekaj zahtev glede varnosti in zasebnosti. Med drugim so zahtevali, da na dogodku ne smejo biti prisotni mediji in da gosti ne motijo njenega druženja s slavljencem.

J.Lo je že vrsto let priljubljena v Srbiji, kjer ima veliko oboževalcev. Zadnjič je tam nastopila leta 2014 v sklopu svoje svetovne turneje "Dance Again World Tour". To bo prva njena udeležba na zasebni zabavi v Srbiji, čeprav je na podobnih dogodkih že nastopala drugje po svetu.

Poslovnež, ki organizira zabavo, naj bi že v preteklosti gostil številna svetovno znana imena, zato ni presenetljivo, da si je tokrat privoščil tudi Jennifer Lopez. Mediji so poročali, da so na njegovih zasebnih zabavah gostovali tudi drugi glasbeniki in igralci, kot so Beyonce, Justin Bieber, Lionel Messi, Leonardo DiCaprio in drugi.

O tem, da bo Jennifer Lopez udeleženka zasebne zabave v Srbiji, so poročali mediji po vsem svetu, med drugim Kurir, Daily Mail, Mirror, The Sun in drugi. Njena udeležba na dogodku bo zagotovo pritegnila veliko pozornosti in zanimanja oboževalcev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija