JO JE RES POSILIL PRED KAMERAMI? Marilyn Manson od sodišča zahteva zaščito pred bivšo zaročenko Evan Rachel Wood

Svet

Ameriški glasbenik Marilyn Manson od sodišča zahteva, da ga zaščiti pred obtožbami bivše zaročenke Evan Rachel Wood, povezanimi s spolnimi zlorabami. Manson je postal tarča mnogih žensk, ki so ga prav tako obtožile fizičnega, psihičnega, čustvenega in spolnega zlorabljanja.

Woodova trdi, da je Manson dejansko tisto, kar se vidi na odru – motena oseba. "Ime mojega napadalca je Brian Warner, svetu poznan kot Marilyn Manson. Prefrigano me je zapeljal kot najstnico, potem pa me je leta grozljivo zlorabljal. Izpral mi je možgane in manipuliral, da bi se mu popolnoma podredila," je zapisala televizijska zvezda.

V zvezi sta bila od leta 2006 do 2010. Javno naj bi spregovorila šele pred letom dni, ker je želela, da nikomur več ne bi škodil. Evan Rachel Wood je delila z javnostjo tudi grozljiva pričevanja drugih domnevnih žrtev Mansona, v HBO-jevem dokumentarnem filmu Phoenix Rising, ki je bil premierno prikazan 15. marca lani, pa je dodala novo obtožbo.

"Snemanje Mansonovega videa leta 2007 je vključevalo posilstvo pred kamero," je dejala igralka v dokumentarcu, ki raziskuje zgodovino njene pravne bitke proti Mansonu. Zdaj bo morala svoje trditve dokazati na sodišču, saj je ameriški roker, ki mu je diskograf medtem odpovedal sodelovanje, vložil tožbo zaradi laži in klevetanja.

"To je zlonamerna kampanja proti mojemu klientu Brianu Warnerju, ki jo vodi Evan Rachel Wood, njegova nekdanja dolgoletna partnerica, s prijateljico Illmo Gore. Več žensk sta napeljali k lažnemu pričanju," je povedal Mansonov odvetnik.

Na seznamu je kar 21 prič, odvetnik pa trdi, da sta se Woodova in njena prijateljica lažno predstavljali kot preiskovalki FBI. Ženske naj bi opozorjali, da so zaradi preiskave proti Mansonu v nevarnosti. 

Mansonova odvetniška ekipa je Woodovo obtožila tudi krivega pričanja, njenega partnerja pa ustvarjanja lažnih elektronskih naslovov. HBO pa še naprej predvaja dokumentarec.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija