KARAKTER JE ZAPISAN V KRVI: Lastnosti žensk na podlagi krvne skupine

Trendi

Temperament oziroma karakter je način odzivanja in delovanja, h kateremu se nagibate v različnih situacijah. Gre za genski zapis oziroma kombinacijo genov vaših bioloških staršev. S prirojenim tipom temperamenta oziroma mešanico tipov temperamenta osebnosti ste se tako rekoč že rodili. To je vaš pravi jaz. Japonci in Korejci imajo teorijo, ki povezuje določene značilnosti temperamenta s krvno skupino. Recimo na Japonskem še dandanes pri zaposlovanju upoštevajo krvne skupine deloiskalcev, piše spletni portal Atma. Preverite, kakšen je temperament žensk glede na krvno skupino.

Krvna skupina 0 

Ženske s krvno skupino 0 so zelo egoistične. V partnerskem razmerju so ljubosumne in strastne. Zanje je značilna dominantna in močna osebnost. Te ženske želijo popolnoma in v vseh stvareh nadzorovati svojega izbranca, tako da bo moški, ki bo poskušal skočiti čez plot, to zelo težko uresničil.

Obenem so izjemno ravnodušne do miroljubnih in šibkih partnerjev. Poleg tega prevladujejo med nadpovprečno uspešnimi ženskami in znanimi osebnostmi. 

Od svojih partnerjev pričakujejo srečo, zadovoljstvo in nežnost. Kot soproge vlečejo niti iz ozadja in pogosto aktivno sodelujejo pri gradnji partnerjeve kariere. Kot mame imajo s svojimi otroci prijateljski odnos ter pogosto lastne ambicije projicirajo na soproga in otroke.

Krvna skupina A

Ta krvna skupina označuje ženske, ki jih odlikuje potrpežljivost in umirjenost. Pogosto prevladuje mišljenje, da so te ženske nesebične, družabne in zelo disciplinirane. Predvsem pa cenijo urejenost in udobje. Težave vedno poskušajo reševati brez konfliktov.

Poleg tega so ženske s krvno skupino A zelo trdoglave in včasih razdražljive. Pogosto sebe doživljajo kot podrejene. V ljubezenskih odnosih so sramežljive. 

Spoštujejo partnerja in njegove kvalitete. Zaradi čustvene in občutljive narave bodo razkrile svoje občutke šele, ko bodo popolnoma prepričane, da jih drugi ne bodo prevarali ali prizadeli. So idealne soproge. Ženska s krvno skupino A je mama, ki svoje otroke podpira, a od njih tudi veliko zahteva.

Krvna skupina B

Te ženske odlikuje fleksibilen značaj, saj odlično prenašajo samoto, a se tudi v velikem kolektivu počutijo kot riba v vodi. Za razliko od prvih dveh krvnih skupin ne želijo biti ne vodje ne podrejene. Zelo dobro vedo, kako različne situacije obrniti sebi v prid ter pri tem ohraniti neodvisnost.

Hkrati se odlično znajdejo v družbi. Rade se spogledujejo, zato ne preseneča dejstvo, da imajo veliko prijateljev in prijateljic.

V ljubezni pričakujejo nežnost in zadovoljstvo, srečo in zaupanje, pa tudi stalno pozornost svojega izbranca. V partnerskih odnosih delujejo nekoliko zahtevne in nedotakljive ter se zato težko odločijo za zakon. Ko postanejo mame, so izjemno predane.

Krvna skupina AB

Predstavnice te krvne skupine so občutljive in uravnotežene, izjemno taktične ter poštene. Poleg tega težko sprejemajo kakršnekoli odločitve, saj so pogosto sumničave ter se velikokrat spopadajo z notranjimi konflikti. Takšne ženske so pogosto zelo ljubljene. V ljubezenskih odnosih so iskrene.

Obožujejo moške avanturističnega duha in uživajo v ljubezni, a le dokler jim dovolijo, da ostanejo skrivnostne, skoraj nekoliko mistične. Kot mame svojim otrokom popuščajo, so blage in nezahtevne. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija