MESTNA VRTNARIJA MARJETICE KOPER: Januarska akcija organskega gnojila Biosol forte

Koper

Mestna vrtnarija Marjetice Koper na Škocjanu ima tudi v mesecu januarju pripravljeno posebno akcijo. Do konca meseca je po akcijski ceni 22,90 evra na voljo organsko gnojilo Biosol forte (25 kg). Poleg tega ob nakupu nad 100 kg omenjenega gnojila ponujajo še dodaten 15-odstotni popust. Med tednom jih lahko obiščete vse do 17. ure, v soboto pa do 13. ure. Še naprej je na voljo tudi dostava prek telefonske številke 05 66 33 783.

Biosol forte je organsko gnojilo z vsebnostjo naravnih surovin NPK 7-3-3, z dodatnimi mikroelementi in 73 odstotki organske mase. Hranila so organsko vezana, ponujajo visoko ekološko varnost, ob njihovi stalni uporabi pa zagotovimo neprekinjeno rodovitnost tal.

Gnojilo povečuje vsebnost humusa in razvoj korenin, ter je primerno za gnojenje pozimi in zgodaj spomladi. Tako poskrbimo za aktivacijo mikroorganizmov in boljšo prehranjenost tal pod oljkami, trtami in drugim sadnim drevjem. Primerno je tudi za vrtove in druge površine pred oranjem.

 

Poleg tega v vrtnariji ponujajo še vrsto ostalih rastlin, med njimi kar nekaj iz lastne vzgoje. V bogato založenih rastlinjakih boste naleteli tudi na čudovite ciklame, ki so na voljo že od 2,50 evra.

Ciklame so ene izmed najbolj priljubljenih pozimi cvetočih sobnih rastlin, poleg tega pa imajo tudi koristne lastnosti, saj zelo dobro čistijo škodljive snovi, ki se nabirajo v zaprtih prostorih. Ciklame sicer potrebujejo precej vode, zemlja pa mora biti ves čas malce vlažna. Vabljeni na Škocjansko pot 2, kjer vam bodo strokovno usposobljeni delavci Marjetice z veseljem pomagali pri pravi izbiri.