MOTORISTI ZA PRIZADETE V POPLAVAH ZBRALI VEČ, KOT SO PRIČAKOVALI: "Naredili smo nekaj, kar se je na prvi dan ideje zdelo nemogoče"

Koper

31.371 evrov je znesek, ki so ga za ogrožene po poplavah zbrali v Moto klubu (MK) Kondor, kar je več, kot so pričakovali. Ko je Primorska v začetku avgusta z grozo in nemočjo spremljala katastrofo, ki so jo povzročile uničujoče poplave – prizadele so dve tretjini države –, so se mnogi začeli spraševati, kako pomagati. Motoristi so to naredili v svojem stilu, na igrišču v Vanganelu so organizirali dobrodelni rock maraton.

"Vsak od nas včasih misli, da je kot posameznik nepomemben, da sam ne zmore nič spremeniti in da karkoli naredi kot posameznik, je premalo, da je zaman. Še enkrat več smo se vsi skupaj prepričali in dokazali, da temu ni in nikoli ne sme biti tako," so ob novici, da jim je uspelo za prizadete v poplavah zbrati več kot 30.000 evrov, zapisali na svojem Facebook profilu v MK Kondor.

Kot so še zapisali, so se za dobrodelni rock maraton odločili zelo hitro in izkoristili "priložnostni dneva prost dan – ponedeljek 14. avgust". "Gnali so nas pravi motiv, jasen cilj, vsakodnevne slike posledic katastrofalne ujme in stiske ljudi. Sami brez vas gotovo ne bi uspeli. Prav vsak posameznik je tokrat štel. Vsak, ki se je udeležil našega koncerta, ki je k temu dal svoj finančni ali drugačen prispevek. Tudi tisti, ki iz kakšnega razloga niso prišli, pa so prispevali po svojih močeh. Vsi mi skupaj smo naredili nekaj, kar se je na prvi dan ideje še zdelo nemogoče," so zadovoljni v koprskem moto klubu.

Akcija na terenu, da bo denar prišel v prave roke, je že v teku in kot zaključujejo: "Naj se nikdar in nikjer prav nikomur ne zgodi občutek, da je ali da bo v težkem trenutku ostal čisto sam. Zato naj vsakogar spremlja slogan skladbe 'You will never walk alone'."

Dobrodelni rock maraton. ‼️‼️31.371,00€‼️‼️ Dragi naši prijatelji, podporniki, znanci in vsi ostali, ki nam ob...

Objavil/a Moto klub Kondor dne Sreda, 23. avgust 2023

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  24 .08. 2023 ob  19: 05
BRAVO ! ČESTITKE !