NA HRVAŠKEM ODMEVA TRAGIČNA NESREČA PRILJUBLJENEGA PEVCA: Vzrok smrti ostaja neznanka

Kronika

Na Hrvaškem odmeva prometna nesreča, v kateri je bil v petek popoldne udeležen priljubljeni hrvaški pevec Tony Cetinski. Glasbenik je v Rovinju povozil 62-letnega moškega, ni pa še jasno, ali je ta umrl zaradi posledic nesreče ali morda že pred tem. Istrska policijska uprava je danes sporočila, da bodo vzrok smrti moškega pokazala obdukcija.

Rovinjsko policijo so včeraj okoli 14. ure obvestili, da je v ulici Pustoj avtomobil znamke Mercedes povozil moškega, ki je ležal na vozišču. Pevec, čigar imena policija sicer ne omenja, je moškega povozil v ostrem nepreglednem ovinku v središču Rovinja. Truplo so po nalogu državnega tožilca poslali na sodno obdukcijo v Pulj, ker bodo ugotovili vzrok smrti, še piše na spletni strani istrske policijske uprave.

Po besedah očividcev, ki jih povzema Glas Istre, je moški pred nesrečo zapustil lokal, nato pa obležal na bližnjem pločniku, ko je mimo pripeljal Cetinski. Ulica, kjer se je zgodila nesreča, je po poročanju hrvaških medijev enosmerna, zelo ozka in je po njej težko voziti z veliko hitrostjo.

Policija je za hrvaški spletni portal Index.hr potrdila, da je preizkus alkoholiziranosti na kraju nesreče pokazal, da pevec ni vozil pod vplivom alkohola.

Pevec je kmalu po nesreči za spletni portal 24sata dejal, da za nesrečo ni odgovoren, ter izrazil prepričanje, da bo to potrdila tudi policija.

Deli novico:

škovacin |  05 .11. 2017 ob  00: 39
Od 10 min naprej. Tip je dobesedno norel po ulici kjer je pred 2 dnevi povozil človeka.
škovacin |  05 .11. 2017 ob  00: 38
http://ba.n1info.com/a131692/Showbiz/Showbiz-vesti/Tony-Cetinski-u-Star-in-the-Car.html
Zanimivo |  04 .11. 2017 ob  22: 46
..je to da na youtube vec ni posnetka iz sarajevske oddaje 'Star in the car", kjer Cetinski demonstrira hitro voznjo po oskih rovinjskih ulicah... hm...
Rosmary |  04 .11. 2017 ob  22: 23
Ta Cetinski je eden glavnih mafijašev v Rovinju.
Riko |  04 .11. 2017 ob  14: 36
To ali je bil na tleh ali povožen se bo šele videlo. Vse zgleda kot pozitiven spin, da se medijsko reši cigu migu pevca. Žal m8 je za vse, zanj, za žrtev in svojce. Vsekakor velika tragedija za vse.
Kar mi ni jasno |  04 .11. 2017 ob  12: 09
je to, da ni videl moškega ležat potleh.
Kam je gledal? Mogoče brskal po telefonu?

Vsekakor ne privoščim nobenemu take izkušnje, pa če kriv ali ne...