NOVE PODROBNOSTI NESREČE TONYJA CETINSKEGA: Kaj je pokazala obdukcija?

Kronika

Kot poročajo hrvaški mediji, je smrt 62-letnega Ibrahima Kevljanina, ki se je znašel pod kolesi Mercedesa znanega hrvaškega pevca Tonyja Cetinskega, še vedno ovita v tančico skrivnosti. Nesreča se je zgodila 3. novembra okrog 14. ure v Rovinju. Čeprav so podrobnosti preiskave tajne, so se hrvaški novinarji prikopali do nekaj podatkov.

Hrvaško tožilstvo na vprašanja novinarjev odgovarja, do so izsledki preiskave dogodka tajni. Kot so izvedeli novinarji Jutarnjega lista, naj bi obdukcija in ogled kraja dogodka pokazala, da je 62-letnik ležal na pločniku v trenutku, ko je Cetinski naletel nanj. Z levim prednjim kolesom naj bi zapeljal čez nadlaket ene roke in povzročil še nekaj modric, vendar poškodbe niso bile tako hude, da bi povzročile smrt.

Policisti naj bi poskušali še ugotoviti, ali je Cetinski v času nesreče uporabljal telefon, ali je telefoniral oziroma pisal sporočila.

Cetinski je po nesreči za medije povedal, da je v šoku in da se dogodka dobro spomni. Gre za ozko rovinjsko ulico, ki jo je pred tragičnim dnem prevozil velikokrat in ve, kako oster je eden od ovinkov v tej uličici.

"Zelo počasi, kot da odhajam s parkirišča, sem zavil levo in takoj začutil, da se je pod kolesi avta nekaj pripetilo. Ustavil sem, izstopil in pogledal pod avto, vendar nisem videl ničesar. Ko sem pogledal drugič, z drugega zornega kota, sem videl, kar sem najmanj pričakoval – človeka," je povedal Cetinski.

Upal je, da je moški živ, zato je skočil v bližnji frizerski salon čez cesto in zavpil, naj pokličejo nujno medicinsko pomoč ter policiste. Stekel je nazaj k avtu in v prtljažniku poiskal dvigalko, da bi dvignil avto in izpod njega rešil človeka. Žal mu ni uspelo. Zdravnica, ki je prišla na kraj, je ugotovila, da nima več znakov življenja.

Poškodbe na avtu naj bi potrjevale zgodbo Cetinskega, saj naj ne bi nič kazalo na to, da bi 62-letnik v trenutku nesreče stal. Čez njegovo telo je zapeljalo samo levo prednje kolo, truplo pa je obstalo med prednjim in zadnjim kolesom.

Deli novico:

kje je tu  |  16 .11. 2017 ob  07: 25
kje je v tej ulici na teh slikah pločnik ?
Bigboss |  15 .11. 2017 ob  05: 33
Jah pac ce je lezal na cesti je lezal jebiga
R:R: |  14 .11. 2017 ob  16: 31
Itak da bodo zdaj nekaj zmutili....- Pa tajno - pa ni tajno... Skratka - ZA ELITE (pri dnarju) ENO, ZA PLEBES DRUGO !!!
v10power |  14 .11. 2017 ob  15: 50
Čaki, najprej piše da mu je zapeljal čez nadlaket, potem pa piše da je bilo telo pod avtom, ker je zapeljal čez .
Kopernik |  14 .11. 2017 ob  11: 20
Če je človek ležal na pločniku, kako to, da ga je povozil? Zamislite si, da je bil Cetinski povožen od "plebejca", kako bi novinarski pisuni spremenili ton sporočanja!
Spin in dehumanizacija |  14 .11. 2017 ob  09: 22
11
Nadaljuje se reševanje VIP in poniževanje žrtve, ki je vsega krivega. Vsak dan moralno pozitivna zgodba za krvnika. To ni v redu. Naša družba ima zelo nizke kriterije etike, morale, pravičnosti, enakopravnosti. Sicer verjamem, da je hudo po taki nesreči in sočustvujem z njim. Kar se mi ne zdi pošteno je, kako so povzročitelja nesreče vsi povzdignili.
GO, CETINSKI!!!! |  14 .11. 2017 ob  09: 21
Slovenski nacionalni problem št. 2!