RAZVRATNA ZABAVA NA POLICIJSKI POSTAJI: Igranje z 'dildoti', rekonstrukcija seksa, mečevanje s steklenicami v spodnjicah (FOTO)

Svet

Dalmatinski portal je danes objavil serijo fotografij s policijske zabave, ki se je odvila na postaji letališke policije v naselju Kaštela. Posnetki naj bi nastali pred desetimi leti, prizori pa so naravnost šokantni.

Od preprostega snemanja uniforme do igranja z umetnim penisom, mečevanja s steklenicami piva v spodnjih hlačah, pa do rekonstrukcije seksualnih prizorov med dvema ali več moškimi. Vse to in še več prikazujejo fotografije, ki so bile posnete na eni izmed policijskih zabav na Hrvaškem.

Na steni je zemljevid mesta Splita, pa tudi splitskega letališča, zaradi česar so pri portalu 24sata.hr sklepali, da gre za eno od postaj v osrednji, Splitsko-dalmatinski županiji, in jo zaprosili za izjavo.

"Do danes nismo imeli informacij o omenjenem dogodku, niti o posnetih fotografijah. S pregledom javno objavljene vsebine na portalu smo ugotovili, da so fotografije posnete v nekdanjih prostorih letališke policijske postaje Resnik. PAP Resnik je v novih prostorih od junija 2018. Iz videza uniforme in tehnične opreme na objavljenih fotografijah je razvidno, da gre za fotografije, ki so bile posnete pred približno desetimi leti. Izvedli bomo postopek ugotavljanja vseh dejstev in okoliščin," so povedali za portal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija