RESNICA O BUJNIH PRIČESKAH IZ REKLAM ZA ŠAMPONE: Ni vam jih treba zavidati (VIDEO)

Postanete ob gledanju reklam za izdelke za lase potrte? Kako ne bi, ko pa imajo vse ženske, ki reklamirajo šampone in balzame, dolge, sijoče in bujne lase. Pa vendar ni vse tako kot izgleda. Razkrivamo vam, kaj se pravzaprav dogaja na snemanjih takih reklam.

Ni vse zlato, kar se sveti, bi lahko rekli tudi za reklame o šamponih za lase. Ravno zaradi tega je znamka Suave ubrala drugačen marketinški pristop. Da bi pokazali, da dobra reklama ni vedno znak kvalitetnih proizvodov, so na YouTubu objavili videoposnetek, ki prikazuje postopek snemanja reklam in kaj se dogaja v zakulisju, piše Telegraf.

V sicer reklamnem spotu za svoje izdelke razkrijejo, kako v resnici potekajo snemanja reklam za izdelke za lase. V eni izmed scen manekenka stoji pred zelenim platnom, medtem ko dve osebi v zelenih oblačilih (ki, ko bo dodano ozadje, ne bosta vidni na posnetku) stojita ob strani in premikata njene lase, tako da tej dobijo volumen. 

V drugi, še bolj nepričakovani sceni pa dekle leži na črni podlagi, po kateri so razpršeni njeni dolgi in košati lasje. Pa so res njeni? Ne. Ko dekle vstane, vidimo, da gre za lasne dodatke, ki negibno obležijo na podlagi, sama pa ima kratke lase.

Deli novico:

šturlo |  15 .04. 2018 ob  08: 38
Temu verjeti..ali ne verjeti....to je vprašanje .....
@V bistvu |  14 .04. 2018 ob  22: 53
Kaj govoriš kemični napadi s kemičnim orožjem se dogajajo, zadnji je bil nedavno v Siriji...Če pa si hotel izrazit dvom o tem kdo stoji v ozadju je pa to druga stvar...
V bistvu |  14 .04. 2018 ob  20: 42
še en dokaz, da je v tem svetu vse zlagano! Tako nekako kot napadi s kemičnim orožjem......