SLAVNI IGRALEC SPOLNO ZLORABLJAL HČI: Trpinčil jo je od petega do 19. leta

Svet

Danes 71-letna Pola Kinski, hči slavnega igralca Klausa Kinskega, je v obsežni avtobiografiji 'Otroška usta' (originalno 'Kindermund') razkrila srhljivo izkušnjo spolne in psihične zlorabe, ki se je začela, ko je imela komaj pet let. Kljub očetovi slavi v svetu filma in javnosti, se je njeno trpljenje raztezalo čez 14 dolgih let, poroča BBC.

Pola Kinski

Njeno pričevanje je podprla tudi njena mlajša polsestra Nastassja Kinski, ki, čeprav ni potrdila spolne zlorabe, priznava fizično in psihično zlorabo ter očetovo nepredvidljivost. Pola Kinski je povedala, "Vedno se me je preveč dotikal, držal me je tako močno, da sem se zavedala, da ne morem pobegniti. Takrat sem bila stara štiri ali pet let in živeli smo v Münchnu. Instinktivno sem slutila, da to ni bil očetovski objem, ampak več kot to."

Klaus Kinski

Čeprav se nekateri sprašujejo o verodostojnosti njenih izjav, Pola trdi, da je bila tiho predolgo in da se ne more več strinjati s poveličevanjem svojega očeta v javnosti. Svojo osebno izpoved deli, da bi spodbudila druge žrtve spolnih zlorab, naj spregovorijo o svojih travmah, saj je občutek "kot da bi bili obsojeni na dosmrtno ječo" preveč grozen, da bi ga prenašali skozi življenje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija