SPOLNI ODVISNIK ZAHTEVA 25 MILIJONOV DOLARJEV: Zaradi "nesramno oblečenih" igralk si je poškodoval penis

Svet

Igralec računalniških igric in samooklicani odvisnik od seksa toži Twitch. Trdi, da ima platforma za video igrice preveč "nesramno oblečenih" igralk, zaradi katerih je masturbiral in si poškodoval penis.

V tožbi je zapisano, da Erik Estavillo iz San Francisca sledi 786 igralkam računalniških igric na Twitchu, ta seznam pa se nenehno povečuje, ker nima nadzora nad svojo seksualno zasvojenostjo. Pri tem zahteva 25 milijonov dolarjev odškodnine.

Njegova pritožba tudi podrobno opisuje, kako se je Estavillo poškodoval, ko je s spolnim pripomočkom masturbiral, medtem ko je gledal igralke na Twitchu.

Prav tako se je pritožil nad krvnimi očmi, ker je več ur gledal igralke igric, enkrat pa naj bi ejakuliral po monitorju svojega osebnega računalnika, zaradi česar naj bi prišlo do kratkega stika, ki je sprožil ogenj.

Estavillo je sicer znan po pravdnih postopkih. V preteklosti je neuspešno tožil tudi druge družbe, med njimi Nintendo, Microsoft in Sony.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kanola |  28 .06. 2020 ob  07: 08
-4
Jaz kot specialist Sodnik glavni sodnik v ZDA, bi mu dal prav in zahteval izplačilo 25m dolarjev. Isto Microsoftu, namreč Bill Gates nič ne naredi proti pornografiji in pedofiliji, je pa na youtubeu pameten. Ima avtizem, zakaj ni v psihiatrični? Bezos pa tudi spolni pervertit, Trump se zdravi, to je vse kriv Bill Gates kateri bi mogel v psihiatrično že dolgo let nazaj skupaj z Epsteinom.