TEGA O NJEJ ZAGOTOVO NISTE VEDELI: Šokantna razkritja iz prve roke (VIDEO)

Svet

Pamela Anderson je kanadska igralka in model, znana po svojih vlogah v televizijskih serijah, kot so 'Baywatch' in 'V.I.P.'. Poleg tega je bila gostja v številnih televizijskih oddajah, kot sta 'Dancing with the Stars' in 'Home Improvement'. Njena slava se ni ustavila na televiziji, saj je bila pogosto objavljena v revijah, kot sta Playboy in Penthouse, kar ji je prineslo dodatno pozornost. Obenem je znana po podpori različnim dobrodelnim organizacijam, vključno s PETA. V novem dokumentarcu pa iz prve roke razkriva, kakšno otroštvo je imela, o življenju na poti do slave in o nesrečni ljubezni.

V torek, 31. januarja, se je v Netflixovi knjižnici pojavil film 'Pamela, a love story', kar bi v slovenščino lahko prevedli kot 'Pamelina ljubezenska zgodba'. Film je nemudoma pristal med najbolj gledanimi. Njeno življenje je bilo vse prej kot mirno in z mnogimi razkritji v filmu je javnost naravnost šokirala.

Zlorabljena

Pri Pameli doma so imeli varuško. Leta jo je zlorabljala, a se staršem ni niti sanjalo o tem. Pred tem, kar se je dogajalo njej, je skušala zaščititi brata, zato je sklenila, da bo varuški vzela življenje. "Zloraba je trajala tri ali štiri leta. S kulijem sem jo skušala zabosti v srce," priznava igralka.

Varuška je umrla, a za njeno smrt je bila kriva prometna nesreča. Ta se je zgodila le dan potem, ko ji je Pamela dejala, da ji želi smrt. Zaradi tega jo je tudi grizla vest, saj je mislila, da je s svojimi mislimi bila odgovorna za njeno smrt, poroča portal Gloria.

Posiljena

Ko je imela komaj 12 let, je bila pri prijateljici. Takrat ji je odrasel moški, ki jih je imel 25, ponudil masažo. Prepustila se mu je, a on se ni ustavil le pri tem. Pamela je po tem napadu imela občutek, da ji je to pisalo na čelu in da so vsi to vedeli.

Strupeni odnosi

Oče Pamele Anderson Barry je bil znan kot poreden – ali če želite – podel fant. Bil je alkoholik in se je pogosto prerekal z njeno mamo. Kot deklica je bila priča nasilju v družini, kar da se je tudi odrazilo v njenih odnosih z moškimi. "Že od samega začetka so me bolj privlačili različni negativci," pripoveduje. Spomni se bivšega, ki jo je skušal potisniti iz avtomobila in povoziti, pa tudi na enega, ki je nenehno skakal čez plot.

Playboy

V filmu je delila svoje zapise iz dnevnika iz celotne kariere. V enem od njih piše, kako se je ob začetku kariere počutili povprečna, ko je bila obkrožena z drugimi Playboyevimi dekleti: "Počutim se blagoslovljeno, hkrati pa me je tudi sram. Kaj sploh počnem tukaj?"

Ponudba Sylvestra Stallonea

Druga stran je to sicer zavrnila, a po pripovedi Pamele Anderson naj bi ji slavni igralec Sylvester Stallone ponudil stanovanje in Porscheja, da bi postala njegovo dekle številka ena. Prav zaradi teh besed je sumila, da je v njegovem življenju še več drugih žensk. Sama je iskala pravo ljubezen, zato ga je zavrnila. Igralec, ki je znan tudi po številnih pretepaških vlogah, ji je menda dejal, da je to najboljša ponudba, ki jo bo dobila v Hollywoodu, ne glede na to, pa je vztrajala pri svoji odločitvi.

Ponižana

Ko je v javnost ušel posnetek spolnega odnosa s Tommyem Leejem, je iskala pomoč odvetnika. Bilo je mučno in ponižujoče, se spominja, saj so ji odvetniki dejali, da nima pravice do zasebnosti zaradi početja za Playboy. Obnašali so se, poudarja, kot da njej ustreza, da se njeno golo telo predstavlja kjerkoli in na kakršenkoli način, pa četudi je to brez njenega pristanka. "Playboy je bil opogumljajoč v primerjavi s tem dogodkom, ki sem ga občutila kot posilstvo," je povedala.

Seksizem

V Hollywoodu so ženske drugače obravnavane kot moški. Da je mnogokrat tako, vemo tudi danes, a se razmere izboljšujejo. Kako je bilo 20 let in več nazaj, si ne moremo niti predstavljati. Tudi tokrat izpostavlja seksi posnetek, ki je ušel v javnost: "Na mojo kariero je to vplivalo čisto drugače kot na Tommyevo. On je rock zvezdnik, vse to doprinaša njegovemu odštekanemu imidžu. Jaz pa sem v tistem trenutku vedela, da je moje kariere konec."

Zaljubljena v Tommya Leeja

Pamela je bila večkrat poročena. Leta 2022 se je po vsega dveh letih končal zakon z Danom Hayhurstom. Poročena je bila tudi s prej omenjenim Tommyem Leejem. Ko gleda stare posnetke z njim, sinu Brandonu priznava, da ne verjame, da se bo še kdaj zaljubila. "Res sem ljubila tvojega očeta in iz vseh pravih razlogov. Mislim, da nisem nikogar drugega. Težko je," je dejala in dodala, da se še vedno trudi preboleti njun konec.

Leta 1998 je bil bobnar Tommy Lee obsojen za kaznivo dejanje zlorabe zakonca, potem ko je napadel Pamelo s sinom v rokah. Sodišče ga je obsodilo na šest mesecev zaporne kazni.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija